Romantisk weekendophold

Nyd et romantisk ophold på Skagen Strand

Et romantisk ophold i helt nye omgivelser kan gøre underværker i en ellers hektisk hverdag. Her på Skagen Strand kan I nyde en skøn weekend i komfortabelt og fuldt udstyret feriehus.

Overrask din kæreste med en særlig Valentinsgave! 💖

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og hvad kunne være mere romantisk end at overraske din elskede med en gave, der vil skabe varige fælles minder?

I stedet for de traditionelle blomster og chokolader, kan du i år overveje at give et skønt ophold i feriehus. Gaven giver din kæreste og dig selv et pusterum fra hverdagens travlhed med tid til at dyrke hinanden og romantikken.

Book et ophold senest den 23. februar med vores særlige Valentine Rabatkode VALENTIN24, der giver dig 20 % rabat på feriehus med ankomst alle dage i hele 2024 ved minimum 2 overnatninger.

Hvis du synes det er svært at vide hvornår det vil passe bedst for din kæreste, kan du alligevel trygt booke. Din booking er nemlig fleksibel og du kan ændre ankomst uden omkostning og kun betale det ekstra, hvis opholdet ændres til en dyrere periode. Fortæl os blot at det er et Valentines ophold når du ringer for at ændre, og du undgår gebyr og beholder din rabat. 

Book med rabatkode VALENTIN24

Perfekte rammer for jeres ophold

Skagen Strand har de helt rigtige rammer for et romantisk weekendophold. Vores feriecenter er beliggende i naturskønne omgivelser og med stranden som nærmeste nabo. Stisystemer fører dig hen til dit feriehus og kun 800 meter herfra ligger den pragtfulde Hulsig Strand, som er perfekt til en romantisk picnic eller til skønne gåture. I kan faktisk gå langs stranden hele vejen ind til charmerende Skagen by.  

Oplevelser under jeres romantiske ophold

For at krydre jeres romantiske weekend med ekstra oplevelser, kan I besøge nogle af de mange seværdigheder i området. En tur til solnedgangspladsen i Gammel Skagen er oplagt. Her kan I nyde solnedgangen mens den spejler sig i Solskiven, som er over 20 meter i diameteren og prydet med spejlende granitflager, så skyerne og solens stråler reflekteres.

I kan leje cykler og tage turen til Råbjerg Mile. Det er en helt særlig oplevelse. Besøg også Skagen og oplev den gode stemning. Der kan I nyde en frokost i pakhusene ved havnen, besøge Skagen Museum eller tage turen ud til Grenen. Det tager kun 10 minutter med toget til Skagen og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør. Vælger I at cykle, kan I roligt tage cyklerne med på toget retur. Dejlig nemt.

Vores feriehuse

I kan vælge mellem 4 forskellige typer feriehuse. De er alle rummelige og er perfekte enten I er 2 eller flere.

Feriehus til 5 personer

Med 1 eller 2 værelser 
Fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse

Se mere her

Feriehus til 6+1 person

Med 2 værelser 
Gulvvarme og opvarmning med gas
Fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse

Se mere her

Feriehus til 6 personer

Comfort feriehus med luft-luft opvarmning
2 værelser, fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse

Læs mere

Faciliteter på Skagen Strand

Her på Skagen Strand feriecenter har vi masser af faciliteter og de er alle gratis for vores gæster. Hver lørdag morgen er det Stille-time i vores hyggelige badeland fra kl. 08.30 – 09.30, hvor der kun er adgang for voksne. Det er en time med afspændingsmusik, isvand, dampbad, aromatisk sauna og infrarød sauna. Den infrarøde sauna giver velvære og lindrer smerter og stivhed i kroppen, imens du slapper fuldstændig af. Nyd denne time i badeland sammen, hvor luften er 30 grader og vandet er 28 grader.

Ønsker I at være aktive, kan I benytte vores motionsrum. Lige udenfor feriehusene er der skønne vandrestier og her har du også det perfekte sted for en frisk løbetur.

Se ledige feriehuse

Forplejning under jeres ophold

Hver morgen kan I bestille friskbagte morgenboller eller en Take Away morgenmenu. I kan vælge at spise aftens i vores restaurant, selv lave mad i feriehuset eller bestille Take Away. Afslut aftenen med et glas vin på terrassen mens I kigger på stjernerne. Og ser du et stjerneskud skal du huske at ønske dig noget…

Faciliteter på Skagen Strand

Til leg, sport og afslapning - alle med gratis adgang

Se alle

Skagen Strand Café & Restaurant

Hyggelig restaurant med stor udendørs terrasse

Kig ind

Et romantisk ophold her på Skagen Strand giver tid til nærvær på den gode måde

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk