Sensommer

Sensommer på Skagen Strand

Sensommeren er skøn her på toppen af Danmark med det særlige lys, roen, naturen og oplevelserne. Her er lidt færre mennesker, mindre køer og endnu bedre plads. Sommerens aktiviteter er gået over i et lidt roligere tempo og havet har fortsat en behagelig temperatur. Det er bare at læne sig tilbage og nyde.

Se ledige ferieboliger

Oplevelser i sensommeren

Trænger du lidt afveksling fra strandlivet er her masser af skønne oplevelser næsten uanset hvad du interesserer dig for.

Pak en picnic-kurv og tag på cykeltur i området. Der er cykelstier lige udenfor døren. Eller tag en tur ned til Hulsig strand og nyd dagen, måske kombineret med en vandretur langs stranden ind til charmerende Skagen by. Du kan tage toget tilbage igen. Det tager små 10 minutter og stationen i Hulsig ligger 2 minutter fra vores hoveddør.

Nyd den smukke solnedgang fra Solnedgangspladsen i Gamle Skagen, tag på fisketur, besøg Skagen Museum eller gør noget sjovt sammen med børnene. Lad dig inspirere her

Ophold i feriehus på Skagen Strand

Er du så heldig at have ferie i sensommeren eller mulighed for at nyde en weekend i feriehus? Hos os kan du vælge ankomstdag og blive så længe du ønsker. Du bor i lyst og rummeligt feriehus beliggende i rolige og trygge omgivelser – midt i naturen og tæt på den skønne Hulsig Strand. Feriehusene har privat sydvendt terrasse, hvor du uforstyrret kan nyde sensommer-solen. Feriehusene har desuden alt det udstyr du har behov for under dit ophold.

Se ledige ferieboliger

Faciliteter til sport, leg og afslapning

Her på Skagen Strand feriecenter byder vi på faciliteter til sport, leg og afslapning. I kan for eksempel tage et slag tennis eller badminton, hygge jer med bordtennis eller minigolf og nyde nogle timer i vores indendørs badeland. Vi har også masser af sjove aktiviteter for børnene.

Forplejning i ferien

Feriehusene har fuldt udstyret køkken, så I har mulighed for selv at lave mad. I kan vælge at spise i Restaurant Skagen Strand, som har en dejlig, stor udendørs terrasse. I kan også bestille Take Away fra restauranten og nyde aftensmaden i jeres eget feriehus. Se restaurantens åbningstider

Og den nye dag starter I stille og roligt med friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenkurv, som ved bestilling senest kl. 06.00 vil stå være klar til jer fra kl. 08.00 i receptionen den samme dag. 

Ferieboliger på Skagen Strand


Se mere her

Friskbagt brød og morgenmenu 


Læs mere

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på 9848 7222