Sensommer

Skøn sensommer på Skagen Strand

August og September i Skagen byder på en dejlig afslappet stemning. Der er kommet et lille strejf af nostalgi over de lune aftener, nu hvor sommer og ferietid er forbi. 

Book et komfortabelt feriehus her på Skagen Strand til en god pris og nyd de sidste skønne sommerdage.

Se ledige feriehuse

Tilbud på miniferie 3 nætter:

Lej et feriehus fra kun kr. 750,- pr. nat 

Gælder i perioden fra den 17. August til den 9. oktober 2019 
+ eventuelt lørdagstillæg på kr. 475,- pr. hus

Alt dette er inkluderet i miniferien:

Book miniferie her

Sensommeren er helt fantastiske her på toppen af Danmark. Det særlige lys, roen, naturen og oplevelserne. Her er lidt færre mennesker, mindre køer og endnu bedre plads. Sommerens aktiviteter er gået over i et lidt roligere tempo. Det er bare at læne sig tilbage og nyde.

Oplevelser i sensommeren

Pak en picnic-kurv og tag på cykeltur i området. Der er cykelstier lige udenfor døren. Eller tag en tur ned til Hulsig strand og nyd dagen, måske kombineret med en vandretur langs stranden ind til charmerende Skagen by. Du kan tage toget tilbage igen. Det tager små 10 minutter og stationen i Hulsig ligger 2 minutter fra vores hoveddør.

HulsigStrand_feriecenter Skagen Strand

Området byder på mange skønne vandreture og er du til lystfiskeri, er her også mange muligheder. 

Du bør ikke snyde dig selv for et besøg i Råbjerg Mile, også selv om du tidligere har været der. Milen er nemlig i konstant bevægelse og ændrer sig hele tiden. Tag gerne der ud efter mørkets frembrud og kig på stjernehimlen over dette fantastiske ørken-landskab. 

Besøg Skagen Museum, Nordsøen Oceanarium og har I børn med er det oplagt med en udflugt til Farm Fun i Aalbæk og Fårup Sommerland (begrænsede åbningstider – se hjemmesider).

Søger du alternative lokale oplevelser, har vi samlet et lille udvalg her

Her på Skagen Strand har vi gratis faciliteteter til enhver enten du er til sport, leg eller afslapning. I kan for eksemple tage et slag tennis eller badminton, hygge jer med bordtennis eller minigolf og nyde nogle timer i vores indendørs badeland. Vi har også masser af sjove aktiviteter for børnene.

Feriehuse

Vi har feriehuse til 5 personer eller til 6+1 personer. Feriehusene ligger midt i den smukke nordjyske natur, i rolige og trygge omgivelser. Alle feriehuse er fuldt udstyret og har en sydvendt privat terrasse, hvor I kan nyde de skønne eftermiddage. 

Book her

Forplejning i jeres ferie

Feriehusene har fuldt udstyret køkken, så I har mulighed for selv at lave mad. I kan også vælge at spise i Restaurant Skagen Strand, som har en dejlig, stor udendørs terrasse. I kan også bestille Take Away fra restauranten og nyde aftensmaden i jeres eget feriehus. Se restaurantens åbningstider 

Og den nye dag starter I stille og roligt med friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenkurv, som ved bestilling senest kl. 06.00 vil stå være klar til jer fra kl. 08.00 i receptionen den samme dag.

Læs mere om vores feriecenter

I vælger selv ankomstdag og kan blive så længe I ønsker.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk