i Find priser på dit næste ferieophold på feriecenter Skagen Strand
Sensommer

Skøn sensommer på Skagen Strand

Sensommer i Skagen byder på en dejlig afslappet stemning. Der er kommet et lille strejf af nostalgi over de lune aftener, nu hvor sommer og ferie snart er forbi. 

Book et komfortabelt feriehus her på Skagen Strand og nyd de sidste sommerdage.

Tjek priser og kapacitet

August og september er helt fantastiske her på toppen af Danmark. Det særlige lys, roen, naturen og oplevelserne. Her er lidt færre mennesker, mindre køer og endnu bedre plads. Sommerens aktiviteter er gået over i et lidt roligere tempo. Det er bare at læne sig tilbage og nyde.

Pak en picnic-kurv og tag på cykeltur i området. Der er cykelstier lige udenfor døren. Eller tag en tur ned til Hulsig strand og nyd dagen, måske kombineret med en vandretur langs stranden ind til charmerende Skagen by. Du kan tage toget tilbage igen. Det tager små 10 minutter og stationen i Hulsig ligger 2 minutter fra vores hoveddør.

Besøg Skagen Museum, Nordsøen Oceanarium og tag børnene med til Faarup Sommerland (begrænsede åbningstider – se hjemmeside).

Ta et slag tennis eller badminton, hyg jer med bordtennis eller minigolf og nyd nogle timer i vores indendørs badeland. Vi har også masser af sjove aktiviteter for børnene.

Nyd eftermiddagen på jeres private sydvendte terrasse inden I spiser lækker aftensmad i vores hyggelige restaurant. Den nye dag starter I stille og roligt med morgenmad i jeres eget feriehus. Du kan bestille friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenkurv, som vil være klar fra kl. 08.00 i receptionen.

Læs mere om vores feriecenter

I vælger selv ankomstdag og kan blive så længe I ønsker.

Se vores komfortable feriehuse:
Feriehuse til 5 personer
Feriehuse til 7 personer

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk