Jul og Nytår

Jul og Nytår på Skagen Strand i 2020

Hvorfor ikke benytte anledningen til at komme helt ned i gear - samtidig med, at du holder jul i dejlige Danmark. Hos os får du en skøn feriebolig, smukt vinterlandskab, gratis faciliteter med noget for hele familien, fred og ro og gode oplevelser! 

Se ledige feriehuse

Alt dette får du:

Priser i jul og nytår 2020:

Ved 3 nætter i 5 personers hus - fra kr. 967 kr. pr.nat 

Ved 4 nætter i 5 personers hus - fra 910 kr. pr. nat

Priserne er gældende fra d. 22. december 2020 til 1. januar 2021.

Hold jul på Skagen Strand

Tag familien med og oplev julen på Skagen Strand. Her kan I rigtig julehygge i jeres eget feriehus midt i det smukke nordjyske vinterlandskab. Julemiddagen og andre lækkerier kan I bestille ”ud af huset” så ingen behøver at stå ved gryderne. Dermed er der mere tid til afslapning og for eksempel Disney-show med familien. Og traditionen tro er der ”dans omkring juletræet” på Hulsig Torv kl. 21.00 for alle lokale og besøgende.

Book her 

Mens vi venter på at det bliver juelaften

Ventetiden juleaften kan føles lang når man er barn, så hvorfor ikke gøre noget hyggeligt i løbet af dagen. Nordsøen Oceanarium gentager succesen fra sidste år og byder indenfor fra kl. 10.00 – 13.00 juleaften den 24. december. Her får de besøg af julemanden og dyrene får serveret lidt ekstra julegodter når de bliver fodret i både Oceanariet og i det udendørs sælanlæg. Du kan komme med til julegudstjeneste med musikalske indslag, og der vil også være noget godt til ganen som f.eks. æbleskiver, gløgg og kaffe/the til favorable julepriser.

Læs mere om julens arrangement i Nordsøen Oceanarium her

Julekøretur med Sandormen

1. juledag - d. 25. december - kan du komme på Julekøretur med Sandormen ud til Grenens spids. Sandormen har transporteret personer ud til Grenen siden slutningen af 40`erne. Den gang var det for at hente ral fra Grenen til de mange byggerier efter krigen. Der var mange besøgende der spurgte om lift og et lyst hoved tænkte, at det kunne gøres til en forretning. Sandormen har ingen fast køreplan men afgår jævnligt fra Grenens parkeringsplads. Du kan se mere her  

Du kan læse mere om juleophold her

Nytårsaften i de smukkeste omgivelser

Nytårsaften er også en skøn oplevelse hos os. Indgangen til det det nye år kan I ønske velkommen under stjernehimlen med bobler i glasset og gode nytårsønsker. 
 

Book her

ar du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk