i Juleophold | Jul på Skagen Strand, Skagen til julepris. Bestil i dag!
Juleophold

Juleophold på Skagen Strand 

Trænger du til at komme lidt væk fra julens hektiske forberedelser? Måske ønsker du at holde jul i smukke omgivelser, i fred og ro med tid til samvær med familien? Book et komfortabelt feriehus, pak bilen og kom afsted. Her på Skagen Strand hotel og feriecenter kan du nemlig nyde adventstiden og julen i skøn feriebolig beliggende i rolige omgivelser, tæt på oplevelser som hører julen til.

Tilbud
Frem til den 21.12.2018:
2 nætter i feriehus for 5 personer -  KUN 750 kr./hus/nat
3 nætter i feriehus for 5 personer -  KUN 650 kr./hus/nat
4 nætter i feriehus for 5 personer -  KUN 600 kr./hus/nat

Fra den 22.12.2018 - til den 01.01.2019 
3 nætter i feriehus for 5 personer -  KUN 705 kr./hus/nat
4 nætter i feriehus for 5 personer -  KUN 650 kr./hus/nat

Tjek kapacitet her

Du kan bestille både julemiddagen og lækkerier til julens frokoster  "ud af huset". Læs mere her

 


Oplev Danmarks nordligste julemarked i Ålbæk 

Kun 7 kilometer - en kort tur med tog fra Skagen Strand - kan du for første gang i år opleve Nordjyllands hyggeligste julemarked med alt der hører til. Her bliver rigtig julestemning med flot lysudsmykning, boder med julens mange lækkerier og mulighed for at købe spændende julegaver. Og selvfølgelig gratis entré. Julemarkedet i Aalbæk kan du besøge hver fredag til søndag fra den 16. november til den 16. december fra kl. 11.00 til kl. 20.00. I forbindelse med julemarkedet vil også byens forretninger have udvidet åbningstid. Der vil være forskellige former for underholdning på Julemarkedet. For nærmere information kan du følge med på "smagen af jul - julemarked i Ålbæk"

Juleshopping

Gør dine juleindkøb i Skagen, hvor du kan finde hyggelige julegaver til hele familien. Måske noget fra de lokale kunstnere eller glaspustere? 

Skal du rigtig juleshoppe kan vi anbefale en tur til Frederikshavn. Det tager kun 25 minutter med tog og i Frederikshavn kan I nyde den julepyntede gågade med mange forretninger og hyggelige caféer.

Vil du shoppe indendørs, anbefaler vi en tur til Metropol i Hjørring. Kombinere gerne med et besøg på Børglum Kloster, hvor der også er julestemning fra midt november. Se åbningstider 

Søndag den 2. december kl.12.00 kommer julemanden sejlende langvejs fra til Hirtshals havn. Han bringer julestemning til byen og godter til børnene. De voksne kan nyde en Hirtshals Bjesk og kaffe. Det hele sker ved ”Trappen”

Julefrokost

Den 24. november, den 1. december og den 8. december arrangeres der julefrokoster i vores hyggelige restaurant. Hvorfor ikke kombinere et juleophold med en lækker julefrokost. 
 

Jul på Skagen Strand

Tænk at vågne juleaften og starte dagen med en frisk gåtur langs det brusende hav og få gode røde kinder, efterfulgt af en tur i badeland og sauna. Så er du klar til de sidste små forberedelser til julemiddagen. Bliver børnene for utålmodig kan I lægge turen forbi Nordsøen Oceanarium, som holder åbent med eget juleprogram fra kl.10.00 - 13.00 juleaften. Herefter er der dømt ren julehygge i de mørke vintertimer sammen med dine nærmeste. Kl. 21.00 spadserer I op til Hulsig torv, hvor I sammen med Hulsigboerne kan danse om det store juletræ og synge et par julesange.

Book dit ophold i dag. Vores huse er fuldt udstyret og du får gratis adgang til alle vores faciliteter. Vælg mellem feriehus til 5 personer eller feriehus til 7 personer. 

Julemiddag 

Du kan bestille både julemiddagen og lækkerier til julens frokoster  "ud af huset". Læs mere her

Juleophold inkluderer

Check kapacitet

Se også vores gode tilbud på Nytårsophold

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk