i Juleophold | Jul på Skagen Strand, Skagen til julepris. Bestil i dag!
Juleophold

Juleophold på Skagen Strand 

Trænger du til at komme lidt væk fra julens hektiske forberedelser, er det bare at pakke bilen og komme afsted. Her på Skagen Strand hotel og feriecenter kan du nyde adventstiden i hyggelig feriebolig beliggende i den skønneste natur. Eller måske vil du holde jul i disse smukke omgivelser, i fred og ro med tid til samvær og ren afslapning.

Priser
3 nætter i feriehus for 5 personer - fra KUN 650 kr./hus/nat
4 nætter i feriehus for 5 personer - fra KUN 600 kr./hus/nat

Tjek kapacitet her


Juleshopping i Skagen
Gør dine juleindkøb i Skagen, hvor du kan finde hyggelige julegaver til hele familien. Måske noget fra de lokale kunstnere eller glaspustere? Der er mange forretninger at vælge mellem og så skal der selvfølgelig være tid til en hyggelig frokost med udsigt mod de julepyntede gader. Det tager kun 10 minutter med toget fra Skagen centrum tilbage hertil og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør.

Julefrokost
Sidst i november og i december måned arrangeres der julefrokoster i vores hyggelige restaurant. Hvorfor ikke kombinere et juleophold med en lækker julefrokost. 

Jul på Skagen Strand
Tænk at vågne juleaften og starte dagen med en frisk gåtur langs det brusende hav og få gode røde kinder, efterfulgt af en tur i badeland og sauna. Så er du klar til de sidste små forberedelser til julemiddagen. Det er dømt ren julehygge i de mørke vintertimer sammen med dine nærmeste. Kl. 21.00 spadserer I op til Hulsig torv, hvor I sammen med Hulsigboerne kan danse om det store juletræ og synge et par julesange.

Book dit ophold i dag. Vores huse er fuldt udstyret og du får gratis adgang til alle vores faciliteter. Vælg mellem feriehus til 5 personer eller feriehus til 7 personer. 

Juleophold inkluderer

Check pris og kapacitet

Se også vores gode tilbud på Nytårsophold

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk