Kr. Himmelfart

Kr. Himmelfart på Skagen Strand

Kr. Himmelfart er en dejlig lang weekend, som giver mulighed for at tage en miniferie. Mød foråret og nyd Skagen i Kr. Himmelfartsferien. Her på Skagen Strand feriecenter bor du i hyggeligt feriehus med sydvendt terrasse, og du kan frit bruge alle vores faciliteter.

Priseksempel i Kr. Himmelfart ferien:
3 overnatninger i feriehus fra 1.384 kr. pr. nat

SE LEDIGE FERIEHUSE

Lej et feriehus i Kr. Himmelfartferien

Kr. Himmelfartferien er en dejlig mulighed for at opleve toppen af Danmark. Du bor i lys og venlig feriebolig og du kan vælge mellem feriehus til 5 personer eller feriehus til 6+1 personer. Feriehusene er fuldt udstyret og har privat terrasse med havemøbler, hvor du kan nyde den dejlige forårssol.

Du har gratis adgang til alle vores faciliteter og vi har noget for enhver, enten du er til sport, leg eller afslapning. Du kan for eksempel nyde vores badeland, spille badminton, tennis eller minigolf. Og har du små børn med, vil de elske at tilbringe tid på vores legepladser.

Feriehusene har fuldt udstyret køkken, så I har mulighed for at lave mad, hvis I ønsker det. I kan bestille friskbagt morgenbrød hver dag samt pålæg og drikke. Det hele vil stå klart til jer i receptionen fra kl. 08.00. Læs mere om morgenmad på Skagen Strand.

I kan vælge at spise aftensmad i Skagen Strand Café og Restaurant, eller bestille Take Away og nyde måltidet i jeres eget feriehus. Se restaurantens åbningstider her

SE LEDIGE FERIEHUSE

Vi har desuden en minibutik, med et lille udvalg af dagligvarer samt slik, sodavand, is, øl og vin.

Oplevelser i Kr. Himmelfartferien

Husk at nyde naturen i de skønne forårsdage. Fra Skagen Strand er der kun kort vej til Hulsig Strand. Her kan du for eksempel gå en lang tur langs stranden – måske de 12 kilometer ind til Skagen. Eller du kan pakke en picnic-kurv og nyde dagen på stranden.  Her er desuden mange cykel- og vandrestier i området og kort vej til flere kendte attraktioner. Bliv inspireret til oplevelser på toppen af Danmark

Se mere om vores faciliteter

Se vores faciliteter for de mindste

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk