i Kr. Himmelfart i feriehuse på hotel og feriecenter Skagen Strand
Kr. Himmelfart

Kr. Himmelfart på Skagen Strand

Kr. Himmelfart er en dejlig lang weekend, som giver mulighed for at tage på miniferie. Mød foråret og nyd Skagen i Kr. Himmelfartsferien. Her på hotel og feriecenter Skagen Strand bor du i hyggeligt feriehus med sydvendt terrasse, og du kan frit bruge alle vores faciliteter.

Priseksempel:
3 overnatninger i 5 personer hus - 4.040 kr./hus

Prisen er inklusiv el og vandforbrug, slutrengøring og gratis adgang til alle faciliteter


Tjek kapacitet og book her

Sommerhus i Kr. Himmelfartferien

Nyd Kr. Himmelfart på hotel og feriecenter Skagen Strand. Det er en dejlig mulighed for at opleve toppen af Danmark. Du bor i lys og venlig feriebolig og du kan vælge mellem feriehus til 5 personer eller feriehus til 7 personer. Husene er fuldt udstyret og har privat terrasse med havemøbler, hvor du kan nyde den dejlige forårssol.

Du har gratis adgang til alle vores faciliteter og vi har noget for enhver, enten du er til sport, leg eller afslapning.

Feriehusene har fuldt udstyret køkken, så I har mulighed for at lave mad, hvis I ønsker det. I kan bestille friskbagt morgenbrød hver dag samt pålæg og drikke. Det hele vil stå klart til jer i receptionen fra kl. 08.00. Læs mere om morgenmad på Skagen Strand.

I kan vælge at spise aftensmad i Restaurant Skagen Strand, eller bestille Take Away og nyde måltidet i jeres eget feriehus. Se restaurantens åbningstider her

Vi har desuden en minibutik, med et lille udvalg af dagligvarer samt slik, sodavand, is, øl og vin. 

Oplevelser i området

Oplevelserne i området ligger som perler på en snor. Tag en tur til charmerende Skagen med toget. Det tager det kun 12 minutter og togstationen ligger 2 minutter fra vores hoveddør. I Skagen kan du blandt andet opleve Skagen Race og deltage i de mange festligheder sammen med d sejlerene. Kr. Himmelfartsdag ankommer ca. 200 sejlbåde og det bliver et flot og farvestrålende skue, der trækker mange tilskuere.

Husk også at nyde naturen i de skønne forårsdage. Gå for eksempel en lang tur langs havet. Du kan faktisk gå langs stranden hele vejen ind til Skagen. Eller benyt de mange cykel- og vandrestier i området og oplev den smukke nordjyske natur.  

Bliv inspireret til oplevelser på toppen af Danmark
Kunst og kultur i Skagen 
Natur
Aktiv ferie


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk