Nytårsophold

Nytårsophold på Skagen Strand 2017

Oplev nytår på toppen af Danmark. Book et nytårsophold på hotel og feriecenter Skagen Strand og bo i komfortabelt og fuldt udstyret feriehus midt i den skønneste natur. Her, i de perfekte rammer for et nytårsophold, ligger alt til rette for hygge og afslapning. I har gratis adgang til alle faciliteter, som blandt andet badeland og sauna. Og naturen indbyder til lange spadsereture i den friske vinterluft. Her er højt til himlen og kun 800 meter til havet og stranden.

Under jeres nytårsophold bør I også besøge Skagen. Det tager kun 10 minutter med tog og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør. Nyd en kop varmt drikke på en af de hyggelige caféer og nyd den smukt pyntede by. 

Priseksempel:
3 nætter i feriehus for 5 personer DKK 670 pr. nat.
4 nætter i feriehus for 5 personer DKK 615 pr. nat.


Nytårsaften
Kombiner nytårsopholdet med nytårsfest i restaurant Skagen Strand. Her er alt lagt til rette for et brag af en nytårsfest. Du kan læse mere her
Du har også mulighed for at bestille nytårsmiddag "ud af huset", så kan I nyde lækker mad og indgangen til det nye år i jeres eget feriehus. Og fyrværkeriet på toppen af Danmark er en sand fornøjelse.

Et nytårsophold på Skagen Strand er lige det DU gerne vil det skal være!

Ankomst:
29/12 - 31/12 

Nytårsophold inkluderer

Energi betales ved afrejse.

I kan bestille lækker morgenkurv med friskbagt brød, som vil stå klar til jer i receptionen fra kl. 08.00. Læs mere her

Check pris og kapacitet
Klik lige her

Feriehuse
Vælg mellem feriehuse til 5 eller 7 personer.

For mere information
Ring +45 9848 7222
eller mail reception@skagenstrand.dk