i Forårets mange helligdage
Ophold i foråret

Nyd et skønt ophold i foråret

2019 byder på mange helligdage, faktisk  hele 147 fridage, hvis du er på arbejdsmarkedet. Og helligdagene falder godt, så der er mange muligheder for hyggelige, forlængede weekender og dejlige ferier. 

Hvorfor ikke benytte lejligheden til at møde det dejlige forår i Skagen?

Her på Skagen Strand bor du i skønt feriehus og får adgang til mange faciliteter både til sport og afslapning. Et forårsophold hos os giver en ekstra vitaminindsprøjtning og så er det heller ikke så længe at vente til sommerferien. ​

Book nu

Feriehuse

Hos os kan du leje feriehus til 5 personer eller til 7 personer, så tag din familie eller venner med. Alle feriehusene er fuldt udstyret med alt du behøver for et komfortabelt ophold. På den private sydvendt terrasse kan du nyde den skønne forårssol i fredelige omgivelser. Feriehusene ligger nemlig midt i den smukke nordjyske natur med kun 800 meter til den pragtfulde Hulsig Strand.

Oplevelser

Området byder på mange attraktioner og seværdigheder og vi anbefaler blandt andet et besøg i Råbjerg Mile eller Den Tilsandede Kirke. Du kommer nemt derhen med cykle, som du kan leje hos os. Du kan også tage toget ind til Skagen by og opleve den dejlige forårsstemning. Med toget tager det kun 10 minutter og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør. 

Er du til aktiv ferie har du det perfekte udgangspunkt hos os. Foruden gode cykelstier byder området på de skønneste vandrestier - både lange og korte distancer. Her på Skagen Strand kan vi blandt andet byde på fitness, badminton, tennis og minigolf. Som gæst hos os har du fri adgang til alle vores faciliteter. Du kan være aktiv eller slappe af og for eksempel nyde vores dejlige badeland. 

Har I børn med, vil de elske vores legepladser, den store hoppepude og indendørs legerum. Skal der lidt mere fart over feltet bør I prøve vores svævebane og junglesti. Se alle aktiviteter kun for børn her.

Mad og drikke

Feriehusene er fuldt udstyrede, så der er rigelig mulighed for selv at lave mad, hvis du ønsker det. Eller I kan vælge at spise i Restaurant Skagen Strand. Hvis vejret tillader det, kan I nyde jeres måltid på den store udendørs terrasse. I kan også vælge at bestille Take Away, hvis I hellere vil nyde maden på jeres private terrasse. 

Hver morgen kan du bestille friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenmenu, som vil stå klar til dig i receptionen fra kl. 08.00. Desuden har vi en minibutik, hvor du kan købe et begrænset udvalg af dagligvarer samt øl, sodavand, vin og slik. 

Book dit feriehus i dag og se frem til skønne forårsdage.

Vores priser er inkluderet både slutrengøring og energi/vandforbrug. Du får ingen ubehagelig overraskelse ved afrejse hvad det angår. Og vil du være fri for at tage sengelinned og håndklæder med, kan du tilkøbe en linnedpakke

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk