Påskeophold

Påskeferie i Skagen

Mød det tidlige forår og nyd et påskeophold på Skagen Strand feriecenter. Her bor du i lyst og rummeligt feriehus midt i naturen men alligevel tæt ved Skagen by.

Priseksempel i påsken:
3 overnatninger i feriehus fra 1.225 kr. pr. nat
4 overnatninger i feriehus fra 1.040 kr. pr. nat

Feriehus i påsken

Feriehusene på Skagen Strand er fuldt udstyret med alt du har behov for i din påskeferie. Du kan vælge mellem hus til 5 personer eller til 6+1 personer, så der er plads til hele familien. De rummelige og lyse feriehuse ligger i små rækker med stisystemer imellem, og alle har en privat sydvendt terrasse med havemøbler. 

Faciliteter på Skagen Strand

Vi har faciliteter til sjov, leg, sport og afslapning. I kan for eksempel nyde en stund i vores hyggelig badeland, spille minigolf eller badminton. Og de mindste vil elske vores store udendørs legeskib. I får gratis adgang til det hele. 

Vores feriehuse

Alle feriehuse er fuldt udstyret og har privat sydvendt terrasse

Kig ind

Faciliteter på Skagen Strand

Til leg, sport og afslapning - alle med gratis adgang

Se alle

Forplejning

I kan spise i vores hyggelige restaurant, bestille Take Away eller I kan vælge selv at lave mad i feriehusets køkken. Lørdag d. 8. og søndag d. 9. april er der stor påskefrokost i restauranten, som også kan bestilles som Take Away 

Hver morgen bager vi friskbagt brød og rundstykker som du kan bestille sammen med forskellig pålæg og drikke. Det vil stå klart i receptionen fra kl. 08.00. Vi har også en minibutik med et begrænset udvalg af dagligvarer. Her kan du blandt andet købe slik, sodavand, vin og øl.

Friskbagt morgenbrød hver morgen

Brød og rundstykker eller færdig morgenmenu

Se udvalg

Skagen Strand Café og Restaurant

Se menu her

Se mere her

Oplevelser i din påskeferie

Følger du stien nedenfor feriehusene, kommer du til Hulsig Strand. Mellem strandens klitter kan du nemt finde et sted med læ og nyde din medbragte picnickurv – eller du kan gå langs stranden hele vejen ind til Skagen.

I Skagen by kan du for eksempel opleve Skagen Museum, som er et af de mest besøgte i Danmark, eller Bamsemuseet, der er det eneste i Skandinavien. Du kan tage turen ud til Grenen, spise frokost på en af de mange caféer og måske også få tid til lidt shopping inden du tager toget retur. Togstationen er kun få meter fra vores hoveddør. 

Kan du godt lide at vandre, byder området på mange skønne vandrestier. Og cykelstier for dig, der hellere vil cykle. Er du til MTB findes her også mange muligheder.

Sjov for hele familien

I kan besøge Oceanariet i Hirtshals, Ørnereservatet eller Fun Farm i Aalbæk.

Cirkus Mascot kommer til Skagen

Søndag d. 9. april kommer Cirkus Mascot til Skagen - en forestilling for hele familien med masser af sjov. Se mere her

I bør også besøge Råbjerg Mile – den enorme sandmile, som ligger kun få kilometer fra Skagen Strand.

Når du lejer et feriehus i påsken er alt dette inkluderet:

Se ledige feriehuse

Sengelinned og håndklæder kan du tilkøbe så slipper du at tage det med hjemmefra. Se priser her

Har du hund, må den gerne komme med familien på påskeferie. Læs mere her

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk