i Påskeferie i Skagen | book feriehus på Skagen Strand
Påskeophold

Tilbud - påskeophold i Skagen

Mød det tidlige forår og nyd et skønt påskeophold på Skagen Strand Hotel og Feriecenter. Du og din familie bor i hyggeligt sommerhus i påsken i skønne omgivelser tæt på charmerende Skagen by. Her kan I nyde jeres påskeophold, male påskeæg, spille spil og benytte de mange faciliteter, som er gratis for vores gæster.

Priseksempel:
3 overnatninger i 5 personer hus - 3.565 kr./hus

Prisen er inklusiv el og vandforbrug, slutrengøring og gratis adgang til alle faciliteter

Tjek kapacitet og book her


Sommerhus i påsken

Alle vores feriehuse er fuldt udstyret. I kan vælge mellem feriebolig til 5 personer eller feriebolig til 7 personer så der er plads til hele familien. Når I lejer et af vores sommerhuse i påsken har I mulighed for selv at lave mad eller I kan vælge at spise i vores hyggelige restaurant. Påske lørdag serveres der en lækker frokostbuffet med lune og kolde retter og ellers kan man vælge fra á la carte menuen.  Leje af sommerhus i påsken er inkluderet både energi- og vandforbrug. Sengelinned og håndklæder kan du tilkøbe så slipper du at tage det med hjemmefra.

Aktiviteter på Skagen Strand

Med et påskeophold hos os, bliver der slet ikke tid til at kede sig. Tag en tur i vores hyggelige badeland eller hvad med et slag badminton, minigolf eller bordtennis. Har I små børn med, vil de elske vores legeskib. Vi har også en stor og populær hoppepude og indendørs er der et legerum. Du kan se alle vores faciliteter her. Og så er der selvfølgelig den smukke natur, som indbyder til cykel- og vandreture under jeres påskeophold. Stranden ligger kun 800 meter herfra og cykelruder lige udenfor døren.

Kulturoplevelser i påsken

Har i tid og lyst til flere oplevelser under jeres påskeophold, findes der masser at opleve i området. Ønsker i lidt kulturelt påfyld, kan vi anbefale en tur ind til Skagen i påsken. Her kan i for eksempel besøge Skagens Museum og Anchers Hus. I Skagen findes det eneste Bamsemuseum i Skandinavien og på Kystmuseet Skagen kan i blandt andet se Skagens spændende redningshistorie. I kan tage toget frem og tilbage. Det er dejlig nemt og tager kun 12 minutter. Stationen ligger lige udenfor vores hovedør.

Sjov for hele familien

Oceanariet i Hirtshals byder på spændende oplevelser for både store og små og hos Fun Farm i Aalbæk kan du opleve mere end 500 dyr og fugle. Uanset hvad du gerne vil opleve i din miniferie i påsken har du det hele indenfor komfortabel afstand med Skagen Strand som udgangspunkt.

Bestil dit påskeophold allerede i dag så er du sikret et komfortabelt feriehus til din familie. 

Check-in: kl. 15.00
Check-ud: kl. 10.30

Bliv inspireret til oplevelser i din påskeferie
Kunst og kultur i Skagen 
Natur
Aktiv ferie

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk