Påskeophold

Påskeferie i Skagen

Mød det tidlige forår og nyd et påskeophold på Skagen Strand feriecenter. Her bor du i lyst og rummeligt feriehus midt i naturen men alligevel tæt ved Skagen by.

Priseksempel:
Feriehus for 5 personer - fra 1.217 kr. pr. nat ved 3 nætter

Se ledige feriehuse

Feriehus i påsken

Feriehusene på Skagen Strand er fuldt udstyret med alt du har behov for i din påskeferie. Du kan vælge mellem hus til 5 personer eller til 6+1 personer, så der er plads til hele familien. De rummelige og lyse feriehuse ligger i små rækker med stisystemer imellem, og alle har en privat sydvendt terrasse med havemøbler. 

Forplejning

I feriehusets køkken kan du selv lave mad, hvis du ønsker det. Du kan også spise i den hyggelige Restaurant Skagen Strand, eller bestille Take Away og nyde måltidet i dit eget feriehus.

Hver morgen bager vi friskbagt brød og rundstykker som du kan bestille sammen med forskellig pålæg og drikke. Det vil stå klart i receptionen fra kl. 08.00. Du kan se mere her. Vi har også en minibutik med et begrænset udvalg af dagligvarer. Her kan du blandt andet købe slik, sodavand, vin og øl.

Se ledige feriehuse

Oplevelser i din påskeferie

Vi gør opmærksom på, at vores indendørs facilitetere er lukket på grund af fare for Corona-smitte. Se her for information

Du får gratis adgang til alle vores faciliteter og kan frit benytte:

Desuden er her store grønne arealer med mulighed for fodbold, basket og leg.

Følger du stien nedenfor feriehusene, kommer du til Hulsig Strand. Mellem strandens klitter kan du nemt finde et sted med læ og nyde din medbragte picnickurv – eller du kan gå langs stranden hele vejen ind til Skagen. I Skagen by kan du for eksempel opleve Skagen Museum, som er et af de mest besøgte i Danmark, eller Bamsemuseet, der er det eneste i Skandinavien. Du kan tage turen ud til Grenen, spise frokost på en af de mange caféer og måske også få tid til lidt shopping inden du tager toget retur. Togstationen er kun få meter fra vores hoveddør.

Kan du godt lide at vandre, byder området på mange skønne vandrestier. Og cykelstier for dig, der heller vil cykle. Er du til MTB findes her også mange muligheder.

Sjov for hele familien

I kan besøge Oceanariet i Hirtshals eller Fun Farm i Aalbæk. Kig også forbi Ørnereservatet hvor du hver dag fra den 5.-13. april kan opleve de kæmpe rovfugle på nært hold. Se mere her 

I bør også besøge Råbjerg Mile – den enorme sandmile, som ligger kun få kilometer fra Skagen Strand.

Lad dig inspirere her

Når du lejer et feriehus i påsken er alt dette inklusive:

Se ledige feriehuse

Sengelinned og håndklæder kan du tilkøbe så slipper du at tage det med hjemmefra. Se priser her

Har du hund, må den gerne komme med familien på påskeferie. Læs mere her

Se mere om vores gratis faciliteter

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk