Pinse i Skagen

Oplev Skagen i pinsen 

Foråret er den skønneste tid på året - til og med solen danser af glæde. Så snup et pinseophold og nyd foråret på hotel og feriecenter Skagen Strand. Du bor i komfortabel feriebolig med sydvendt terrasse, og du kan frit benytte vores faciliteter. Du bor tæt på havet, tæt på Skagen og området byder på en perlerække af seværdigheder.

Priseksempel i pinsen:
3 overnatninger i feriehus, fra kr. 1.384 pr. nat

Miniferie i påsken

Du kan booke vores miniferie i påsken - Få 4 overnatninger og betal kun for 3.

Book miniferien her

Feriehuse på Skagen Strand

Vores komfortable feriehuse er fuldt udstyret og du kan vælge mellem feriehus til 5 eller 6+1 personer.  Udover restaurant har vi en minibutik, hvor vi tilbyder et lille udvalg af dagligvarer samt friskbagt morgenbrød.

Se ledige feriehuse

Ferieboliger på Skagen Strand

Kig ind

Friskbagt brød og morgenmenu 

Se udvalg

Vi byder også på mange forskellige aktiviteter til både børn og voksne. Desuden har vi meget sjovt for hele familien. Du får gratis adgang til alle vores faciliteter:

Masser af gratis faciliteter

Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se alle her

Leg for børn og seje voksne

Se vores legepladser og aktiviteter som udfordrer børnenes motorik

Se her

Oplevelser i Skagen i pinsen

Selv om det er kort vej til den smukke Hulsig strand, er det ikke sikkert, at vandet er varmt nok i pinsen til en svømmetur. Men istedet kan du nyde en skøn picnic i klitterne eller nede på stranden med udsigt mod havet og Skagen.

Du kan også tage turen til stranden for at se pinsesolen danse.Lad dig inspirere her

Vores feriecenter er beliggende midt i den smukke nordjyske natur og alligevel tæt på Skagen. Toget stopper lige udenfor vores hoveddør og det tager kun 12 minutter ind til Skagen by. Dejlig nemt og du behøver ikke tænke på parkering. Oplev gode øjeblikke i Skagen i pinsen. Du kan nyde forårssolen på en af de hyggelige caféer, shoppe, besøge Skagen Museum eller slentre en tur langs havnen.

Her på Skagen Strand kan du slappe af på din egen sydvendte terrasse med en god bog og måske et glas hvidvin. Afslut dagen med en middag i restauranten med udsigt til vores smukke område. Restauratør Karin vil hygge godt om jer og sørge for at I får en skøn aften. 

Efter en pinse i Skagen og på Skagen Strand kommer i helt sikkert hjem med fornyet energi.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk