i Pinseferie i feriehus på hotel og feriecenter Skagen Strand
Pinse i Skagen

Oplev Skagen i pinsen

Foråret er den skønneste tid på året - til og med solen danser af glæde. Så snup et pinseophold og nyd foråret på hotel og feriecenter Skagen Strand. Du bor i komfortabel feriebolig med sydvendt terrasse, og du kan frit benytte vores faciliteter som for eksempel badeland og tennis. Du bor tæt på havet, tæt på Skagen og området byder på en perlerække af seværdigheder.

Priseksempel:
3 overnatninger i 5 personers hus  - 4.040 kr. 

Prisen er inklusiv el og vandforbrug, slutrengøring og gratis adgang til alle faciliteter

Tjek kapacitet og book her


Feriehuse på Skagen Strand

Vores komfortable feriehuse er fuldt udstyret og du kan vælge mellem feriehuse til 5 personer og feriehuse til 7 personer.  Udover restaurant har vi en Minibutik, hvor vi tilbyder et lille udvalg af dagligvarer samt friskbagt morgenbrød. Vi byder også på mange forskellige aktiviteter til både børn og voksne. Du kan blandt andet spille fodbold, beachvolley, tennis og minigolf. Desuden har vi mange sjove aktiviteter for de mindste i familien. Vores feriecenter er beliggende midt i den smukke nordjyske natur og alligevel tæt på Skagen. Toget stopper lige udenfor vores hoveddør og det tager kun 12 minutter ind til Skagen by. Dejlig nemt og du behøver ikke tænke på parkering.

Oplevelser i Skagen i pinsen

Selv om det er kort vej til den smukke Hulsig strand, er det ikke sikkert, at vandet er varmt nok i pinsen til en svømmetur. Men så er det heldigt at vi har et hyggeligt indendørs badeland. Og hvis du vil nyde en rolig stund kun for voksne, er der stille-time hver lørdag fra kl. 08.30 – 09.30.

Det er nemt at opleve gode øjeblikke i Skagen i pinsen. Du kan nyde forårssolen på en af de hyggelige caféer, shoppe, besøge Skagen Museum eller slentre en tur langs havnen. Her på Skagen Strand kan du slappe af på din egen sydvendte terrasse med en god bog og måske et glas hvidvin. Afslut dagen med en middag i restauranten med udsigt til vores smukke område. Restauratør Karin vil hygge godt om jer og sørge for at I får en skøn aften. 

Efter en pinse i Skagen og på Skagen Strand kommer i helt sikkert hjem med fornyet energi.

Bliv inspireret til oplevelser på toppen af Danmark 
Kunst og kultur i Skagen 
Natur
Aktiv ferie

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk