Sommerferie

Sommerferie hos Skagen Strand - på toppen af Danmark 

Sommer og ferie – den dejligste tid på året og findes der noget bedre end at nyde sommerferien sammen med dem du holder allermest af?

Vi byder velkommen til en skøn sommerferie for hele familien, hvor sol, sand og sjov venter på dig og dine kære. Med en beliggenhed tæt på charmerende Skagen og i bekvem gåafstand til den uforstyrrede og skønne Hulsig strand, tilbyder vi den perfekte base for din sommeroplevelse i Danmark.

Se ledige feriehuse

Oplevelser og aktiviteter hos Skagen Strand 

Her på Skagen Strand er der fred og ro og masser af plads til både leg og aktiviteter. Her kan I nyde jeres sommerferie i komfortabelt og lyst feriehus med plads til hele familien. I vælger selv ankomstdag og hvor længe I vil blive.

Med gratis adgang til en lang række faciliteter for både voksne og børn - herunder et hyggeligt indendørs badeland, minigolf, legepladser og tennisbaner - vil I finde masser af sjov for hele familien. Derudover venter skønne vandre- og cykelstier lige udenfor jeres feriehus, der inviterer til en forfriskende oplevelse i de smukke omgivelser.

Masser af gratis faciliteter

Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se alle her

Leg for børn og seje voksne

Se vores legepladser og aktiviteter som udfordrer børnenes motorik

Se her

Oplevelser til jeres sommerferie i Nordjylland

Vores beliggenhed er et godt udgangspunkt for at besøge seværdigheder i området. Tag en tur ind til charmerende Skagen by. Besøg Skagen Museum, Bolcheriet og Grenen eller gå en tur langs havnen og nyd folkelivet. Det tager kun 12 minutter med toget, og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør. Din ferie i Nordjylland bliver bestemt ikke kedelig.

Oplevelser i vores område

Bliv inspireret

Få rabat på entré til attraktioner

Se fordele

Del din betaling op i 2 rater

Vi tilbyder, at du kan betale 40 % ved bestilling og de resterende 60 % 6 uger før ankomst. Ønsker du denne mulighed skal du kontakte os på 9848 7222.

Se ledige feriehuse

Nyd sommerferien i feriehus

Vores feriehuse er fuldt udstyrede og har privat sydvendt terrasse med havemøbler. Her kan I nyde eftermiddagen efter en skøn dag på den børnevenlige og smukke Hulsig Strand, som ligger i gåafstand herfra.

I kan spise i vores hyggelige café og nyde sommerdagen eller aftenen på den store udendørs terrasse med udsigt over området.

I kan også vælge at  bestille Take Away eller selv lave mad i feriehuset og nyde måltidet på jeres egen terrasse. Børnene vil elske at løbe rundt i det fri, mens I nyder middagen.

Se mere om:

Feriehuse på Skagen Strand

Kig ind

Skagen Strand Café & Restaurant

Se udvalg

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk