Sommerferie

Sommerferie hos Skagen Strand på toppen af Danmark 

Sommer og ferie – den dejligste tid på året og findes der noget bedre end at nyde sommerferien sammen med dem du holder allermest af?

Skagen Strand har faciliteterne til den perfekte familiesommerferie i Danmark.

Se ledige ferieboliger

Oplevelser og aktiviteter hos Skagen Strand 

Skagen Strand feriecenter ligger lidt udenfor Skagen by og her er fred og ro og masser af plads til både leg og aktiviteter. Her kan I nyde jeres sommerferie i Nordjylland, i komfortabelt og lyst feriehus med plads til hele familien. I vælger selv ankomstdag og hvor længe I vil blive.

I får gratis adgang til mange faciliteter for både voksne og børn - blandt andet et hyggeligt indendørs badeland, minigolf, legepladser, tennisbaner - og meget mere. Desuden findes her skønne vandre- og cykelstier lige udenfor døren

Masser af gratis faciliteter

Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se alle her

Leg for børn og seje voksne

Se vores legepladser og aktiviteter som udfordrer børnenes motorik

Se her

Oplevelser til jeres sommerferie i Nordjylland

Vores beliggenhed er et godt udgangspunkt for at besøge seværdigheder i området. Tag en tur ind til charmerende Skagen by. Besøg Skagen Museum, Bolcheriet og Grenen eller gå en tur langs havnen og nyd folkelivet. Det tager kun 12 minutter med toget, og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør. Din ferie i Nordjylland bliver bestemt ikke kedelig.

Sommerens oplevelser i vores område

Bliv inspireret

Få rabat på billetter til attraktioner

Se fordele

Del din betaling op i 2 rater

Vi tilbyder, at du kan betale 40 % ved bestilling og de resterende 60 % 6 uger før ankomst. Ønsker du denne mulighed skal du kontakte os på 9848 7222.

Se ledige feriehuse

Feriehuse – udlejning af hus i sommerferien 

Vores feriehuse er fuldt udstyrede og har privat sydvendt terrasse med havemøbler. Her kan I nyde eftermiddagen efter en skøn dag på den børnevenlige og smukke Hulsig Strand, som ligger i gåafstand herfra.

Om aftenen kan I spise en lækker middag på den store udendørs terrasse i Skagen Strand Café og Restaurant. Eller bestille Take Away og nyde måltidet på jeres egen terrasse. Børnene vil elske at løbe rundt i det fri, mens I nyder middagen.

Vågn op til en ny og dejlig sommerdag med en lækker morgenkurv med friskbagt brød. Nyd jeres morgenmad i fred og ro på jeres egen private terrasse, så er i klare til nye hyggelige oplevelser i det danske sommerland.

Se mere om:

Ferieboliger på Skagen Strand

Kig ind

Friskbagt brød og morgenmenu 

Se udvalg

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk