i Sommer i Skagen - sommerferie i feriehus på Skagen Strand
Sommerferie

Sommer i Skagen - sommerferie på Skagen Strand

Sommer og ferie – den dejligste tid på året. Og hvad er vel bedre end at nyde sommeren i Skagen.

Skagen er noget helt særligt om sommeren. Her er en løssluppen glæde over livet, smil og latter, sol og hav, lækre strande, forventningsfulde børn, afslappede forældre og masser af oplevelser. Det er sommerferie i Danmark når det er bedst. Søger du udlejning af hus i sommerferien tilbyder vi her på Skagen Strand komfortable feriehuse for hele familien.

Book din sommerferie her


Du kan nøjes med at betale 40% ved bestilling og de resterende 60%  6 uger før ankomst. Kontakt os på telefon 9848 7222.
 

Feriehuse – udlejning af hus i sommerferien

Vores feriehuse er fuldt udstyrede og du kan vælge mellem feriehus til 5 personer eller feriehus til 6+1 personer. Alle har privat sydvendt terrasse med havemøbler. Her kan I nyde eftermiddagen efter en skøn dag på den børnevenlige og smukke Hulsig Strand, som ligger kun 800 meter herfra.

Om aftenen kan I spise en lækker middag på den store udendørs terrasse i Restaurant Skagen Strand. Eller bestille Take Away og nyde måltidet på jeres egen terrasse. Børnene vil elske at løbe rundt i det fri, mens I nyder middagen.

Vågn op til en ny og dejlig sommerdag med en lækker morgenkurv med friskbagt brød.  Nyd jeres morgenmad i fred og ro på jeres egen private terrasse, så er i klare til nye hyggelige oplevelser i det danske sommerland.

I får gratis adgang til masser af faciliteter for både voksne og børn - blandt andet et hyggeligt badeland, minigolf, legepladser, badminton og tennisbaner - og meget mere. Desuden findes her skønne vandre- og cykelstier lige udenfor døren.

Hos os kan du med god samvittighed koble dig fra nettet og benytte anledningen til at være sammen med familien om de forskellige aktiviteter. Men vi har selvfølgelig WiFi i husene. Læs mere om vores dejlige feriecenter

Sommer i Skagen for både voksne og børn

Skagen Strand feriecenter ligger lidt udenfor Skagen by og her er ro for fred og masser af plads til både leg og aktiviteter.  Vores beliggenhed er et godt udgangspunkt for at besøge seværdigheder i området.

Tag en tur ind til charmerende Skagen by. Besøg Skagen Museum, Bolcheriet og Grenen eller gå en tur langs havnen og nyd folkelivet. Det tager kun 12 minutter med toget, og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør.

Skal der knald på, så brug en sommerdag i Faarup Sommerland eller Nordsøen Oceanarium. Du kan købe billetter i receptionen til særpris! Fun Farm og Ørnereservatet er også et besøg værd.

Er du interesseret i kultur og naturoplevelser, er her også meget at opleve.

Læs mere om hvad I kan se og opleve i uge 282930 og 31.

Eller lad dig inspirere her:
Kunst og kultur 
Sjov for børn
Natur
Aktiv ferie

Ankomst- og afrejse

Hos os kan du selv vælge ønsket ankomstdag og hvor længe I vil blive.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk