Sommerferie

Sommer i Skagen - sommerferie på Skagen Strand 2018

Sommer og ferie – den dejligste tid på året. Og hvad er vel bedre end at nyde sommeren i Skagen. For Skagen er noget helt særligt om sommeren. Her er en løssluppen glæde over livet, smil og latter, sol og hav, lækre strande, forventningsfulde børn, afslappede forældre og masser af oplevelser. Det er sommerferie i Danmark når det er bedst

Priseksempel: 7 nætter m/ ankomst lørdag 23. juni - fra DKK 7.445


Book din sommerferie i dag!
Du kan nøjes med at betale 40% nu og de resterende 60%  6 uger før ankomst. 

Check pris og kapacitet

Sommer i Skagen for både voksne og børn
Skagen Strand hotel og feriecenter ligger i et naturskønt område med cykelstier lige udenfor døren. I bor i jeres eget komfortable feriehus bygget i Skagen-stil og med adgang til masser af faciliteter for både voksne og børn. Vi har badeland, legepladser, junglesti, mooncars, badminton og tennisbaner - og meget mere. Du kan læse om alle vores aktiviteter her.

Skal der knald på, så brug en sommerdag i Faarup Sommerland eller Nordsøen Oceanarium. Du kan købe billetter i receptionen til særpris!

Vores feriehuse er fuldt udstyret og har privat sydvendt terrasse med havemøbler. Her kan I nyde eftermiddagen efter en skøn dag på den børnevenlige og smukke Hulsig Strand, som ligger kun 800 meter herfra. Om aftenen kan I nyde en lækker middag på den store udendørs terrasse i vores dejlige restaurant. Børnene vil elske at løbe rundt i det fri, mens I nyder middagen.

Vågn op til en ny og dejlig sommerdag med en lækker morgenkurv med friskbagt brød.  Nyd jeres morgenmad i fred og ro, så er i klare til nye hyggelige oplevelser i det danske sommerland. 

Sommerferie på Skagen Strand
Ophold inkluderer

Ankomstdag
Du vælger selv ønsket ankomstdag og hvor længe I vil blive

Feriehuse
Alle ferieboliger er 72 kvm med sydvendt terrasse. De er fuldt udstyrede og vi har feriehus med plads til 5 og feriehus med plads til 7 personer. 

Bliv inspireret til oplevelser i området
Kunst og kultur 
Sjov for børn
Natur
Aktiv ferie

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222
eller mail reception@skagenstrand.dk