Sommerferie

Sommerferie i Skagen – sommer på Skagen Strand 

Sommer og ferie – den dejligste tid på året. Og hvad er vel bedre end at nyde sommerferien i Skagen?

Sommer - Skagen Strand feriecenter
Billede: Turisthus Nord

Skagen er noget helt særligt om sommeren. Her er en løssluppen glæde over livet, smil og latter, sol og hav, lækre strande, forventningsfulde børn, afslappede forældre og masser af oplevelser. Det er sommerferie i Danmark når det er bedst.

Sommer på Skagen Strand 

Skagen Strand feriecenter ligger lidt udenfor Skagen by og her er fred og ro og masser af plads til både leg og aktiviteter. Her kan I nyde jeres sommerferie i Nordjylland, i komfortabelt og lyst feriehus for hele familien. I vælger selv ankomstdag og hvor længe I vil blive.

I får gratis adgang til mange faciliteter for både voksne og børn - blandt andet et hyggeligt indendørs badeland, minigolf, legepladser, tennisbaner - og meget mere. Desuden findes her skønne vandre- og cykelstier lige udenfor døren.

Se mere om:

Faciliteter på Skagen Strand


Se mere her

Kun for børn på Skagen Strand


Se mere her

Oplevelser i din ferie på Skagen Strand

Vores beliggenhed er et godt udgangspunkt for at besøge seværdigheder i området. Tag en tur ind til charmerende Skagen by. Besøg Skagen Museum, Bolcheriet og Grenen eller gå en tur langs havnen og nyd folkelivet. Det tager kun 12 minutter med toget, og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør. Din ferie i Nordjylland bliver bestemt ikke kedelig.

Se mere om:

Sommerens oplevelser i vores område


Se mere her

Få rabat på billetter til attraktioner


Se fordele

Del din betaling op i 2 rater

Vi tilbyder, at du kan betale 40 % ved bestilling og de resterende 60 % 6 uger før ankomst. Ønsker du denne mulighed skal du kontakte os på 9848 7222.

Se ledige feriehuse

Feriehuse – udlejning af hus i sommerferien 

Vores feriehuse er fuldt udstyrede og har privat sydvendt terrasse med havemøbler. Her kan I nyde eftermiddagen efter en skøn dag på den børnevenlige og smukke Hulsig Strand, som ligger i gåafstand herfra.

Om aftenen kan I spise en lækker middag på den store udendørs terrasse i Restaurant Skagen Strand. Eller bestille Take Away og nyde måltidet på jeres egen terrasse. Børnene vil elske at løbe rundt i det fri, mens I nyder middagen.

Vågn op til en ny og dejlig sommerdag med en lækker morgenkurv med friskbagt brød.  Nyd jeres morgenmad i fred og ro på jeres egen private terrasse, så er i klare til nye hyggelige oplevelser i det danske sommerland.

Se mere om:

Ferieboliger på Skagen Strand


Se mere her

Friskbagt brød og morgenmenu 


Læs mere

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk