i Sommer i Skagen - sommerferie i feriehus på Skagen Strand
Sommerferie

Sommer i Skagen - sommerferie på Skagen Strand

Sommer og ferie – den dejligste tid på året. Og hvad er vel bedre end at nyde sommeren i Skagen.

Skagen er noget helt særligt om sommeren. Her er en løssluppen glæde over livet, smil og latter, sol og hav, lækre strande, forventningsfulde børn, afslappede forældre og masser af oplevelser. Det er sommerferie i Danmark når det er bedst. Søger du udlejning af hus i sommerferien tilbyder vi her på Skagen Strand komfortable feriehuse for hele familien.

Book din sommerferie her


Book din sommerferie i dag!

Du kan nøjes med at betale 40% nu og de resterende 60%  6 uger før ankomst. Kontakt os på telefon 9848 7222.

Sommer i Skagen for både voksne og børn

Skagen Strand hotel og feriecenter ligger i et naturskønt område med cykelstier lige udenfor døren. I bor i jeres eget komfortable feriehus bygget i Skagen-stil og har gratis adgang til masser af faciliteter for både voksne og børn - blandt andet et hyggeligt badeland, legepladser, junglesti, mooncars, badminton og tennisbaner - og meget mere.

Tag også en tur ind til charmerende Skagen by. Besøg Skagen Museum eller gå en tur langs havnen og nyd folkelivet. Det tager kun 12 minutter med toget, og stationen ligger lige udenfor vores hoveddør.

Skal der knald på, så brug en sommerdag i Faarup Sommerland eller Nordsøen Oceanarium. Du kan købe billetter i receptionen til særpris! Fun Farm og Ørnereservatet er også et besøg værd.

Læs mere om hvad I kan se og opleve i uge 282930 og 31.

Eller lad dig inspirere her:
Kunst og kultur 
Sjov for børn
Natur
Aktiv ferie

Feriehuse – udlejning af hus i sommerferien

Vores feriehuse er fuldt udstyrede og du kan vælge mellem feriehus til 5 personer eller feriehus til 6+1 personer. Alle har privat sydvendt terrasse med havemøbler. Her kan I nyde eftermiddagen efter en skøn dag på den børnevenlige og smukke Hulsig Strand, som ligger kun 800 meter herfra. Om aftenen kan I nyde en lækker middag på den store udendørs terrasse i vores dejlige restaurant. Børnene vil elske at løbe rundt i det fri, mens I nyder middagen.

Vågn op til en ny og dejlig sommerdag med en lækker morgenkurv med friskbagt brød.  Nyd jeres morgenmad i fred og ro på jeres egen private terrasse, så er i klare til nye hyggelige oplevelser i det danske sommerland.

Ankomstdag
Du vælger selv ønsket ankomstdag og hvor længe I vil blive.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk