St. Bededag

St. Bededagsferie på Skagen Strand

Nyd din St. bededagsferie i Skagen og bo hyggeligt her på hotel og feriecenter Skagen Strand. Bededagsferien er perfekt til en forlænget weekend hjemmefra. Inviter din partner eller børn og børnebørn med på lang weekend. Bededagsferien her på Skagen Strand byder på ophold i fuldt udstyret feriehus og frihed til at benytte alle faciliteter.  

Priseksempler:
​3 nætter i feriebolig til 5 personer fra DKK 850 pr. nat
4 nætter i feriebolig til 5 personer fra DKK 795 pr. nat


Vis billeder og film

Check priser og kapacitet
Klik lige her

Feriehuse
Vælg mellem feriehuse til 5 og 7 personer
Energi betales ved afrejse.

Tilkøb
Se forskellige tilkøbsmuligheder 

Masser af fordele
Bliv fordelskunde og få masser af fede fordele.
Læs mere om fordele

St. Bededagsferie på Skagen Strand
Nyd en miniferie i bededagsferien og bo komfortabelt på hotel og feriecenter Skagen Strand. Det er en enestående mulighed for at have tid til hinanden. Det er også en mulighed for at opleve toppen af Danmark, og oplevelserne ligger virkelig som perler på en snor. Tag på tur til charmerende Skagen. I kan tage toget frem og tilbage, da vi har egen station her i Hulsig by. Gå ud og spil tennis og få rørt kroppen, inden du afslutter aftenen med en middag i restauranten. Her er en hyggelig atmosfære, og restauratør Karin vil hygge godt om dig. Du og din familie bor i lys og luftig feriebolig, og du kommer helt sikkert hjem fra dit St. Bededagsferie med fornyet energi.

Hvorfor spiser vi så varme hveder i St. Bededag?
Ved du det? Det kan dokumenteres helt tilbage til 1800-tallet, men menes at være ældre. Idéen var, at St. Bededag skulle være en arbejdsfri bede- og bodsdag. Det betød at bagerne også skulle have fri for arbejde. Det gjorde, at de bagte hvede tvebakker dagen før, som folk så kunne købe dagen før og varme op på selve dagen.

Nyd en lækker middag i restaurant Skagen Strand
Læs om menuer 

Bliv inspireret til oplevelser på toppen af Danmark 
Kunst og kultur i Skagen 
Natur
Aktv ferie

For mere information
Ring +45 9848 7222
eller mail reception@skagenstrand.dk