Vinterferie

Vinterferie med sjove aktiviteter for store og små

Hvorfor ikke holde vinterferie her hjemme? Danmark er dejlig også i vintermånederne, og familieferie i feriehus giver tid til samvær med hinanden. På Skagen Strand feriecenter i Nordjylland, tæt ved Skagen, kan I holde ferie i lyst og rummeligt feriehus Her er alt lagt til rette for en ferie med leg, spil og sport.

Priseksempler:
4 nætter i 5-personers hus - Fra kr. 3.640
3 nætter i 5-personers hus – Fra kr. 2.900

Se ledige feriehuseFerieboliger på Skagen Strand

Feriehusene er fuldt udstyret med alt I behøver for en komfortabel vinterferie. Du kan vælge mellem et feriehus til 5 personer eller 6+1 person.

Ferieboligerne ligger midt i naturen, hvor stisystemer fører dig mellem husene og centerbygning. Her er ro, højt til himlen og masser af plads.

Faciliteter til sport, leg og afslapning 

I får gratis adgang til alle faciliteter, blandt andet det børnevenlige badeland, sauna og dampbad. For de mindste har vi et stort legeskib, legepladser og indendørs legerum - og de lidt større kan for eksempel spille badminton, bordtennis eller minigolf. Hvis vi er heldige, at der er sne, har vi også en kælkebakke, som hele familien kan tage en tur nedad.

I vinterferien uge 7 og 8 2020 har vi planlagt mange aktiviteter både for børn og hele familien på Skagen Strand. Se program her

Alt dette er inklusiv i prisen:

Linnedpakke med håndklæder kan du vælge at tilkøbe. Se tilkøbsmuligheder

Mad og drikke

Hvis der skal slappes helt af i vinterferien, kan I vælge at spise på hyggelige Restaurant Skagen Strand. Se vinterferiens gode tilbud her. Vil I hellere hygge i jeres eget feriehus, kan I også vælge at bestille Take Away fra restauranten eller selv lave mad i det fuldt udstyrede køkken

Hver morgen kan I bestille friskbagt lækkert morgenbrød med tilbehør eller en færdig morgenmenu, som vil stå klar til jer i receptionen fra kl. 08.00. Så kan I nyde jeres morgenmad stille og roligt i eget tempo i jeres feriehus, inden dagen går i gang. Se mere her

Vi har desuden en minibutik med et begrænset udvalg af dagligvarer samt sodavand, slik, øl og vin.

Oplevelser udendørs i vinterferien

Hvis I har lidt tid til overs, er der også meget at opleve i området i og omkring Skagen. Besøg for eksempel Skagen by og tag turen ud til Grenen. Tag et stop i den store ”ørken” Råbjerg Mile, eller tag fiskestagerne med og prøv lykken ved havnen. Selv om der er koldt i vinterferien, kan I sagtens være heldige at fange fisk. Bare husk masser af varmt tøj og fyld termosen med varm drikke.

Se ledige feriehuse 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk