i Hold vinterferie i Danmark nær Skagen med sjove aktiviteter for alle
Vinterferie

Hold vinterferie i Danmark med aktiviteter for både store og små

Vil du gerne holde vinterferie i Danmark? I Nordjylland nær Skagen kan du og familien bo i skønt feriehus på Skagen Strand feriecenter. Her kan I glemme alt om madpakker og lektier, og få tid til hyggelige aktiviteter, nærhed og samvær med hinanden.


Se program

Ferieboligerne er fuldt udstyret med alt, I behøver til en afslappende vinterferie. Derudover har I selvfølgelig gratis adgang til alle vores faciliteter, blandt andet det hyggelige badeland, sauna og dampbad. De mindste vil elske vores legeskib, legepladser og indendørs legerum - og de lidt større kan hygge sig med badminton, bordtennis eller måske minigolf. Hvis vi er heldige, at der er sne, har vi også en kælkebakke, som hele familien kan tage en tur nedad. I kan vælge mellem et feriehus i vinterferien til 5 personer eller 6+1 person.

Hvad skal vi lave i vinterferien?

I vinterferien uge 7 2019 er der flere sjove og hyggelige aktiviteter for hele familie på Skagen Strand. Kom blandt andet til yoga for både voksne og børn, eller vær med til  gammeldags lege med bevægelse og sjov for børnene. Selvfølgelig kan I også ”klippe klistre” eller deltage i fastelavnshygge, så iPads og digitale spil kan få en pause.

Aktiviteter i uge 7:

  • Gratis deltagelse i yoga for både voksne og børn
  • Gratis deltagelse i ”klippe-klistre” fastelavnshygge
  • Deltagelse i fastelavnsfest med gammeldags lege, fastelavnsboller og saft for kun 25 kr./person

Se hvad I kan lave i vinterferien i vores program for uge 7 . Fastelavnsfesten koster 25 kr. pr. barn, ellers er alle aktiviteter i vinterferien 2019 gratis for vores gæster.
 

Aktiviteter i området

På Kystmuseet i Skagen er der også spændende aktiviteter for børn i uge 7 og 8. Alle hverdage i uge 7 og 8 fra kl.11:00-15:00 stiller museets engagerede og dygtige frivillige medarbejder op med spændende aktiviteter. Her kan børnene høre om hvordan det var at være barn i gamle dage. De kan lære at spinde garn, slibe, hamre og samle skib skåret af træ og meget mere. Du kan se programmet her

Fun Farm i Aalbæk har åbent tirsdag og onsdag i uge 7 og 8. Her kan I besøge dyrene inde i deres vinterstald fra kl. 11.00 – 15.00. Læs mere her

I perioden 9. - 24. februar byder Oceanariet i Hirtshals indenfor i Hvalforskerhytten, hvor ilden knitrer i brændeovnen og som vaskeægte detektiver kan gæsterne være med til at udforske "Mysteriet om hvalen". Se mere her

Udendørsoplevelser i skolernes vinterferie

Hvis I har lidt tid til overs, er der også masser at opleve i det smukke område i og omkring Skagen. Besøg for eksempel den charmerende Skagen by og Nordsøen Oceanarium, som er Nordens største akvarium. Tag på vandretur i den store ”ørken” Råbjerg Mile, eller tag fiskestagerne med og prøv lykken ved havnen. Selv om der er koldt i vinterferien, kan I sagtens være heldige at fange fisk. Bare husk masser af varmt tøj og fyld termosen med varm drikke.

Tjek kapacitet og book dit feriehus her

Mad og drikke i vinterferien

Hvis der skal slappes helt af i vinterferien, kan I vælge at spise på vores hyggelige Restaurant Skagen Strand. I uge 7 har restauranten flere gode tilbud. Vil I hellere hygge i jeres eget feriehus, kan I også vælge at bestille Take Away fra restauranten.

For at gøre morgenerne nemmere, kan i bestille friskbagt lækkert morgenbrød med tilbehør eller en færdig morgenmenu, som vil stå klar til jer i receptionen fra kl. 08.00. Så kan I nyde jeres mad stille og roligt i eget tempo i jeres feriehus, inden dagen går i gang.

Billig vinterferie på Skagen Strand

Prisen for et vinterferie-ophold på Skagen Strand er inkluderet slutrengøring, el- og vandforbrug, WiFi og gratis adgang til alle faciliteter. Der kommer ingen ekstra gebyrer oveni.

Linnedpakke med håndklæder kan du vælge at tilkøbe. Du kan se tilkøbsmuligheder her.

Priseksempler:
4 nætter i 5-personers hus - Fra kr. 3.435
3 nætter i 5-personers hus – Fra kr. 2.725

Prisen inkluderer:

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk