i Drømmer du om sommer og sol i skønne Skagen? Lej er lækkert feriehus.
Sommer og sol i skønne Skagen

Glæd dig til sommer i Skagen

Oplev sommeren i skønne Skagen. Stemningen, de gule Skagenshuse, det berømte Skagenslys, pakhusene i havnen, den varme sol og den løsslupne stemning vil helt sikkert begejstre dig. Det er det bedste toppen af Danmark kan byde på.

Se de gode priser på leje af sommerhus
Du vælger selv ankomstdag og hvor længe du vil blive. 

Du kan nøjes med at betale 40% nu og de resterende 60%  6 uger før ankomst. Kontakt os på telefon 9848 7222.

Ferie på Skagen Strand

Her på Skagen Strand kan du leje et komfortabelt og fuldt udstyret feriehus med sydvendt terrasse. Som gæst hos os har du gratis adgang til alle vores faciliteter. Vi har blandt andet et hyggeligt badeland, 4 tennisbaner, minigolf og legepladser for de mindste. Og så er her kun 800 meter til en pragtfuld og børnevenlig strand.

Hos os kan du med god samvittighed koble dig fra nettet og benytte anledningen til at være sammen med familien om de forskellige aktiviteter. Men vi har selvfølgelig WiFi i husene. Læs mere om vores dejlige feriecenter

Oplevelser

Skagen Strand Hotel og Feriecenter ligger lidt udenfor Skagen by og her er ro for fred og masser af plads til både leg og aktiviteter.  Vores beliggenhed er et godt udgangspunkt for at besøge seværdigheder i området. Toget stopper lige udenfor hoveddøren og det tager kun små 12 minutter ind til Skagen by. I området ligger for eksempel Fun Farm, Oceanariet og Ørnereservatet. Det er heller ikke langt til Faarup Sommerland, som er et «must», hvis du har børn med.

Er du interesseret i kultur og naturoplevelser, er her også meget at opleve.

Vi har en hyggelig restaurant med stor udendørs terrasse og en minibutik, hvor du kan bestille friskbagt morgenbrød, som du kan hente i receptionen fra kl. 08.00. I minibutikken har vi også et lille udvalg af dagligvarer med vægt på økologi.

Reserver et feriehus i dag. Du kan vælge mellem hus til 5 personer eller til 6 personer + en ekstra opredning.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk