Specialtilbud

Specialtilbud til dig, der læser vores nyhedsmail 

Nyd et skønt ophold i foråret i dejligt feriehus med plads til 5 eller 6+1 personer. 

Du får helt særlig pris:

Tilbud Bededag - Ankomst torsdag den 16.05 og afrejse søndag den 19.05
Tilbud Kr. Himmelfart  - Ankomst torsdag den 30.05 og afrejse søndag den 2.06

3 overnatninger i feriehus til 5 personer kun kr. 3.495 - spar kr. 545
3 overnatninger i feriehus til 6+1 personer kun kr. 3.645 - spar kr. 545

Book dit tilbud her

Oplevelser på Skagen Strand

Her på Skagen Strand har vi faciliteteter for alle, hvad enten du er til sport eller afslapning. Og har I børn med, har vi også masser af aktiviteter for dem. I får gratis adgang til det hele:

Book dit tilbud her

Oplevelser i området

Maj og juni er perfekt til skønne cykel- og vandreture i vores dejlige område. Og mange af stierne finder du lige udenfor vores hoveddør. Læg turen forbi Råbjerg Mile og oplev denne "ørken", som er i konstant bevægelse. Nyd en picnic på skønne Hulsig strand eller tag en tur ind til charmerende Skagen by. Du kan faktisk gå langs stranden hele vejen ind til Skagen. Turen er ca. 12 kilometer og du kan tage toget retur, hvis du ønsker det. Togstationen ligger kun et par hundrede meter fra vores hoveddør og turen tager små 10 minutter. 

Vi anbefaler også et besøg ved Den tilsandede Kirke og Grenen. Er du kunst og kultur, bør du lægge turen forbi Skagen Museum og, hvis du godt lide øl, er du måske interesseret i en rundvisning hos Skagen Bryghus. Her får du omvisning i bryggeri og tapperi efterfulgt af smagning af bryggeriets spændende øl. 

Kr. Himmelfart kan du opleve det flotte skue når 200 sejlbåde ankommer til Skagen i forbindelse med Skagen Race. Det farvestrålende skue trækker til sig mange mennesker og der bliver mulighed for at deltage i festlighederne sammen med de mange sejlere og deres familier. I år vil også det tidligere norske skoleskib, fuldriggeren "Christian Radich", også ligge til kaj i Skagen, de dage Skagen Race foregår.

Tjek kapacitet og din specialpris her - se under tilbud

Feriehuse

Hos os lejer du dit eget private feriehus med sydvendt terrasse og gratis adgang til mange faciliteter. Husene har plads til 5 eller maks. 7 personer og har alt det udstyr I behøver for et komfortabelt ophold. Du kan læse mere her. Hvis du bestiller linnedpakke, vil du finde sengelinned og håndklæder i huset ved ankomst. Du kan bestille friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenmenu hver dag og I kan nyde jeres morgenmad i jeres eget hus inden dagen går i gang. Se mere om vores morgenmad.

Hvis I ikke selv vil lave aftensmad, kan I spise i Restaurant Skagen Strand – hvor I også kan bestille Take Away, hvis I hellere vil det. Se restaurantens åbningstider.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk