Specialtilbud

Specialtilbud til dig som er puslespils-entusiast

Findes der noget mere hyggeligt end at lægge puslespil?

Udover at det er afslappende og sjovt, er det også udfordrende og holder hjernen i gang.  Og det er ekstra hyggeligt at være fælles om et puslespil.

Find ro til at dyrke din hobby

Som puslespil-entusiast kender du nok udfordringen med at finde tid og ro til at dyrke din hobby. Derhjemme er der tit forstyrrelser og afbrydelser, og måske får du dårlig samvittighed over alt det andet du burde gøre. Det kan være vasketøj, rengøring, havearbejde eller noget helt andet. Det kan være svært at finde ro til fordybelse.

Når du tager i feriehus, har du frihed til selv at vælge hvad du vil bruge din tid på. Her på Skagen Strand bor du midt i naturen i fred og ro med masser af plads. 

Samarbejde med Vorespuslespil.dk

I samarbejde med Vorespulsespil.dk, giver vi dig 15 % rabat på vores skønne feriehuse i perioden 23. oktober til 22. december 2021 og 3. januar til 10. februar 2022. Du får rabatten når du booker online med en af de følgende rabatkoder.

Rabatkode VPS1 for booking i perioden 23.10 – 22.12. 2021*
Rabatkode VPS2 for booking i perioden 03.01 – 10.02.2022*

*Rabatten kan ikke benyttes til pakkeophold eller kombineres med andre rabatter eller tilbud og gælder kun for leje af feriehuse.

Få nye spændende puslespil leveret direkte til dit feriehus

Vi gør det enkelt for dig. Du kan nemlig bestille nye puslespil, og få disse leveret direkte til dit feriehus.

Se ledige ferieboliger

Fuldt udstyret feriehus

Her på Skagen Strand bor du i komfortabelt feriehus midt i den smukke nordjyske natur. Feriehusene er fuldt udstyret, og det gør det nemt at pakke til dit ophold. Sengelinned og håndklæder kan du tilkøbe, så du ikke behøver at tage det med hjemmefra. Dermed slipper du for ekstra vasketøj.

Ferieboliger på Skagen Strand

Kig ind

Friskbagt brød og morgenmenu 

Se udvalg

Gratis faciliteter og masser af frisk luft

Når du trænger til frisk luft finder du skønne vandrestier lige udenfor døren. En kort gåtur fra dit feriehus fører dig ned til havet og den smukke Hulsig Strand. Turen vil garanteret giver dig røde kinder, og efterfølgende kan det måske friste med en time i vores hyggelige badeland.

Vil du gøre lidt ekstra for dig selv anbefaler vi en tur i sauna eller den infrarøde sauna.  Når roen har sænket sig er det tid for hygge i dit feriehus.

Faciliteter til sport og leg

Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se alle her

Badeland med Stille-time hver lørdag

Kig ind i vores hyggelige badeland

Se her

Nemt at komme hertil

Skagen Strand feriecenter er beliggende ca. 12 minutter med tog fra Skagen by. Togstationen er lige udenfor vores hoveddør, så det er meget nemt at komme hertil med tog.

Kommer du i bil er det også nemt at finde os. Kommer du i El-bil har du desuden mulighed for at lade din bil her hos os. Vi har hele 3 ladestandere med 6 udtag.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller 9848 7222