Tilbud weekendophold

Weekendophold

Vinteren kan være hård ved os og derfor er det en god investering at forkæle sig selv lidt ekstra i den mørke årstid.

Her på Skagen Strand ligger alt til rette for en weekend med fokus på dit eget velvære. Start dagen i dit feriehus med en dejlig kop kaffe og lækker morgenmad. Du kan bestille friskbagt brød, som står klar til dig i receptionen fra kl. 08.00. Derefter kan du nyde en Stille-time kun for voksne i badeland lørdag morgen kl. 08.30 – 09.30 med beroligende musik, isvand og mulighed for sauna og dampbad. Har du smerter eller er du stiv i leddene, anbefaler vi at du prøver vores infrarøde sauna. Den gør underværker. 


Om eftermiddagen anbefaler vi en tur langs vandet uanset vejr. Det er altid friskt og man får helt sikkert røde kinder. Og lyden af havet er ren terapi for sjælen. Alternativt frister det måske med en omgang fitness eller badminton i sportshallen. Vi har mange gratis faciliteter her på Skagen Strand. Også for de mindste.

Vores feriehuse ligger i fredelige omgivelser i et naturskønt område. Her kan I bo helt op til 7 personer i samme hus. Feriehusene er fuldt udstyret, så I kan hygge sammen om madlavning, eller måske I spiser i charmerende Skagen, hvor I kan besøge for eksempel Skagen Museum.

Vi har sammensat et rigtig godt tilbud:

2 overnatninger med ankomst fredag i 5 personers hus  - fra kun 1.500 kr. pr. hus
2 overnatninger med ankomst fredag i 7 personer hus – kun 1.875 kr. pr. hus

Tilbuddet gælder ankomst til og med fredag den 15. december samt  fra fredag den 5. januar til og med fredag den 2. februar 2018. Prisen er inkluderet slutrengøring og energi.

Book her

Desuden får du:

I kan leje sengelinned og håndlæder for 98 kr. / person
Med opredning koster det 149 kr./person

I kan bestille vores morgenkurv eller fra vores store udvalg af friskbagt morgenbrød. Les mere her

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk