Feriebolig for grupper

Feriebolig for grupper i Skagen

Søger du en feriebolig med god plads til dig og ungerne eller til en større vennegruppe? Mange ferieboliger har typisk plads til 4-5 personer, men hos Skagen Strand Hotel og Feriecenter tilbyder vi muligheden for at booke en stor feriebolig i Skagen med plads til op til hele 7 personer.

Book en stor feriebolig i Skagen hos os og få to etager, egen møbleret terrasse, køkken og bad. Sovepladserne fordeler sig på et soveværelse i stuen med plads til 2 personer. Et soveværelse på første sal ligeledes med plads til 2, samt 3 sovepladser på den åbne hems. 

 

Stor feriebolig i Skagen til 7 personer

Hos os har vi en lang række ferieboliger, så du kan nemt booke et stort feriehus i Skagen uden problemer. Vores feriebolig for grupper i Skagen har plads til op til 7 personer. Så er der forhåbentlig plads til, at alle veninderne eller både bedsteforældre, børn og børnebørn kan være samlet i samme hus.

Er I flere end 7, der planlægger en hyggelig tur i et stort feriehus i Skagen, så ring til os. Så undersøger vi mulighederne for at booke jer ind i huse, der ligger ved siden af hinanden, hvor I nemt kan snakke sammen, men også få adgang til lidt privatliv hver for sig i jeres feriebolig for grupper i Skagen. Vi kan desværre ikke garantere noget, men vi vil gøre vores ypperste for at jeres feriehuse ligger så tæt placeret som muligt.

Vores store feriebolig for grupper i Skagen på 7 personer kommer med behageligheder såsom gulvvarme, vaskemaskine og opvaskemaskine. I behøver altså ikke skulle vaske tøj undervejs oppe i et fælles vaskeri, eller bruge jeres ferietid på kedelig opvask. Bestil en stor feriebolig i Skagen hos os og nyd livet med afslapning og smuk natur væk fra hverdagens pligter og gøremål.

Feriebolig for grupper - Skagen og omegn

Vores feriebolig for grupper i Skagen ligger tæt på havet og i køreafstand fra Skagen by og Grenen. Området byder på rå og smuk natur, lange sandstrande, museer og gode restauranter. Om sommeren har Skagen en helt særlig stemning, men hele året er der noget at opleve, når du bestiller et stort feriehus i Skagen.

  • Grenen – Skagerrak møder Kattegat på toppen af Danmark. Lækkert sand og smuk natur
  • Skagens Museum – Skagensmalere, kendte værker og smukke lokaler
  • Vippefyret – Historisk fyr med flot udsigt over Kattegat
  • Råbjerg Mile – En fantastisk smuk naturoplevelse med fygende sand i massevis
  • Skagen lystbådehavn – Havneliv, friskfanget fisk, pil-selv rejer og kolde øl
  • Anchers hus – Et indblik i ægteparret Anchers hjem med billeder og en god frokost
  • Skagen glaspusteri – Værksted og butik i samme bygning
  • Skagen Bunkermuseum – Bunker fra 2. verdenskrig med ting og historier fra besættelsen

Vi har desuden en masse aktiviteter både udendørs og inden døre, som du gratis kan benytte, når du bestiller feriebolig for grupper i Skagen. I kan således helt selv planlægge jeres dage med afslapning, vandland, aktiviteter, sportsfaciliteter og udflugter i området, når I booker en stor feriebolig i Skagen hos os.

For mere information
Ring +45 9848 7222
eller mail reception@skagenstrand.dk