Hotel Skagen

Velkommen til Hotel Skagen Strand - dit feriecenter

Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så kan du roligt bestille dit ophold her på vores hotel nær Skagen.

Hotel og feriecenter Skagen Strand i Nordjylland

Hotel nær Skagen med afslapning og masser af aktiviteter

Er du glad for sand mellem tæerne? Hotel Skagen Strand og Feriecenter ligger både tæt på den berømte Grenen og på Råbjerg Mile. Råbjerg Mile ligger faktisk inden for en kort cykeltur på 4,5 kilometer fra Hotel Skagen Strand.

Foretrækker du et par afslappende dage uden for mange udflugter, så tag et kig på de mange aktiviteter, som du finder på vores Skagen Hotel og Feriecenter. Slap af i vores hyggelige badeland, hvor der både er plads til, at ungerne kan boltre sig, og at du kan nyde det varme vand og vores saunaer. Har du blebørn med, så kan du købe badebleer i vores reception. Det giver ekstra plads i kufferten.

Holder du af sport og aktiv ferie, så tilbyder Skagen Strand Hotel og Feriecenter både fitnessrum, tennisbaner, håndbold, petanque, fodbold, basket, minigolf og adgang til fantastiske cykel-, vandre- og løberuter ved strand, skov og gennem klitter. Vidste du eksempelvis, at du fra Hotel Skagen Strand har adgang til over 20 kilometer vandrestier?

På Skagen Hotel og Feriecenter står vi klar med rådgivning, så du kan nyde områdets smukke natur eller komme på en god tur til Råbjerg Mile, Grenen eller Skagen by.

Nem transport fra Skagen hotel til Skagen by

Mange af vores besøgende på Hotel Skagen Strand planlægger en eller flere ture til Skagen by samt en tur op for at se Grenen, Danmarks nordligste punkt. Er du i bil, så kan du køre til Skagen på under 15 minutter.

Hotel Skagen Strand ligger cirka 500 meter fra busstoppestedet og 130 meter fra Hulsig Station. Tjek køreplanen og hop på toget, der kører direkte fra vores hotel i Skagen til Skagen by. Togturen tager kun 10 minutter, og så er du i Skagen by hurtigere end med bilen. Her kan du opleve de charmerende gule huse, spise en dejlig frokost, tage på galleri, nyde naturen eller smage dig igennem Bolcheriets søde sager.

Attraktioner nær Hotel Skagen Strand og Feriecenter