Overnatning Skagen

Overnatning i Skagen

Skagen Strand Hotel og Feriecenter tilbyder overnatning i Skagen med imponerende natur til alle sider. Vi ligger kun 12 km syd for Skagen by – tæt på strand med både Vesterhavet og Kattegat mod øst, og der er blot 100 meter til nærmeste togstation, hvor du nemt og hurtigt kan tage toget direkte til Skagen by.

Bestil billig overnatning i Skagen og oplev det særlige lys og plads til leg og selvforkælelse. Vi har naturen lige uden for terrassedøren med klitter og havet inden for gåafstand.

Tag et kig her på siden og se vores priser på Skagen overnatning i hyggelige feriehuse med egen terrasse og adgang til masser af gratis aktiviteter.  

Hotel og feriecenter Skagen Strand

Overnatning - Skagen for store og små

Skagen Strand Hotel og Feriecenter tilbyder overnatninger i Skagen, der giver oplevelser for både børn og voksne. Vågn op i rolige omgivelser til varme rundstykker fra vores minibutik. Kig ud på vejret og beslut, om dagen skal byde på en rask travetur ved havet, indendørs leg i vandlandet, en runde minigolf eller en tur til Råbjerg Mile, Grenen eller måske en god frokost på en af Skagens fantastiske fiskerestauranter.

Med overnatning i Skagen finder du oplevelser til alle aldre. Tag på aktiv ferie med vandreture, cykelture, ridning, tennis eller mountainbike. Oplev Skagens forskellige museer og gallerier. Gå i fodsporene på soldaterne fra anden verdenskrig. Eller smag fisk og skaldyr på de lokale restauranter.

Skagen er kendt for sin hyggelige feriestemning og det særlige lys, som har fået kunstmalere til at flokkes til området. Bestil overnatning i Skagen til din næste ferie her hos os. Vi står klar med masser af tips og gode råd til de bedste restauranter og oplevelser.

Overnatning Skagen - op til 7 personer

Skagen Strand Hotel og Feriecenter tilbyder overnatning i Skagen i rummelige ferieboliger på 72 kvadratmeter. I stedet for et lille hotelværelse, får du altså komfortabel Skagen overnatning med adgang til eget komfur, køleskab, elkedel, kaffemaskine – og egen sydvendt terrasse, hvor der er mulighed for at dase, læse en bog eller slappe af i solen.

Klik ind under Ferieboliger og se vores forskellige muligheder for overnatning i Skagen. Se plantegninger over de forskellige typer af Skagen overnatningsmuligheder. Vi har ferieboliger med plads til henholdsvis 5 eller 6+1 personer. Elsker du varme i gulvet, så vælg overnatning i vores feriebolig type 2, som har behagelig gulvvarme som ekstra tilføjelse.

Har du spørgsmål til dit valg af overnatning hos Skagen Strand Hotel og Feriecenter, så ring endelig til os. 

For mere information
Ring +45 9848 7222
eller mail reception@skagenstrand.dk