Sommerhus Nordjylland

Sommerhus i Nordjylland

Har du tidligere lejet sommerhus i Nordjylland, og søger du nu et alternativ? Skagen Strand Hotel og Feriecenter tilbyder dejlige feriehuse som alternativ til et Skagen sommerhus. Du bor tæt på havet med eget køkken og badeværelse, egen sydvendt terrasse og adgang til en masse gratis aktiviteter.

Se vores feriehuse til leje og få et alternativ til et sommerhus i Nordjylland med sjove aktiviteter for både børn og voksne. I kan eksempelvis udfordre hinanden i en tenniskamp eller et slag minigolf, slappe af i vores saunaer eller boblebad, eller lade det kilde i maven afsted på vandrutsjebanen i vores vandland. Det er ikke Danmarks største, men til gengæld er det overskueligt og hyggeligt.

Se vores forskellige feriehuse og de mange aktivitetsmuligheder her på vores hjemmeside. Eller ring til os på telefon +45 9848 7222 og hør meget mere om vores alternativ til at booke en ferie i et Skagen sommerhus. 

 

Leje af Skagen sommerhus

At leje sommerhus i Nordjylland er et godt valg for dig, der gerne vil meget ind til byen og kun bruge din overnatning som en base. Foretrækker du at bo et sted, hvor der er masser at lave, hvis der kommer et par regnvejrsdage? Hvor børnene kan leje i vandland, køre i mooncars, hoppe på hoppepude, spille minigolf, håndbold og fodbold? Og hvor der er plads til maks.7 personer? Så er vores feriehuse det perfekte ferieparadis som alternativ til et sommerhus.

Hos os kan du bestille morgenbrød hver dag, bo i røgfri feriehuse og slippe for kedelig slutrengøring, som du ofte skal udføre, når du lejer sommerhus i Nordjylland. Er I mange afsted, så har du mulighed for at leje feriehuse med plads til maks. 7 personer i hvert hus. Vi har desuden faciliteter og de perfekte omgivelser til, at du kan holde din familiefest hos os.

Tag et kig på vores ferieboliger eller læs mere om vores tilbud til grupper, når du søger noget andet end en traditionel sommerhusudlejning i Nordjylland.

Køb et feriehus i stedet for et sommerhus i Nordjylland

Mange, der drømmer om en feriebolig, søger oftest efter et sommerhus i Nordjylland eller et andet dejligt sted i landet. Hos Skagen Strand Hotel og Feriecenter tilbyder vi et alternativ til det klassiske Skagen sommerhus: Bliv ejer af en lys og rummelig feriebolig på 72 kvadratmeter tæt på havet.

Husene ligger tæt på tog og i gåafstand til havet. Desuden får du gratis adgang til alle de mange aktiviteter i vores feriecenter, når du bruger dit feriehus. Så er det for alvor sjovt at tage til dit nye Skagen ”sommerhus” med ungerne, der har fri adgang til alt fra vandland til svævebane og hoppepude. Læs mere om køb af feriehuse.

For mere information
Ring +45 9848 7222
eller mail reception@skagenstrand.dk