Spørgsmål og svar

Vores tiltag for at begrænse Corona-smitte

Opdateret den 21.05.2021

Grundet COVID-19 og retningslinjer fra sundhedsstyrelsen, har vi valgt at iværksætte en række tiltag for at vores gæster og os selv, kan føle sig trygge på Skagen Strand.

Vi følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder. På denne side finder du oplysninger om hvad vi gør for at reducere spredningen af virussen.

Krav om mundbind

Der er indført krav om brug af mundbind alle steder hvor offentligheden har adgang. Det betyder, at når du besøger os skal du bære mundbind i centerbygningen, dvs.reception, minibutik og i restauranten.

Krav om mundbind er ikke gældende for børn under 12 år.

Krav om fremvisning af Coronapas

Vi kræver ikke fremvisning af Coronapas ved ankomst til vores feriehuse. Ved brug af indendørs faciliteter og i restauranten kræves dog fremvisning af gyldigt Coronapas. Børn under 15 år skal kunne dokumentere deres alder i form at sundhedskort eller anden offentlig udstedt identifikationskort, hvoraf navn og alder fremgår.

Har du behov for en lyntest? Se hvor og når du kan få en i Skagen

Sportshal og motionsrum 

Sportshal og motionsrum er åben i receptionens åbningstid. Se åbningstider her

Hvis du ønsker at benytte faciliteterne, skal du gøre følgende:

Alle angivne instruktioner skal følges:

Vi gør opmærksom på, at omklædningsrum og sauna i sportshallen er lukket. Du skal derfor klæde om i dit feriehus. Husk, at medbringe sko til indendørs brug.

Badeland 

Badeland holder åbent i receptionens åbningstid. Se åbningstider her

Eftersom vores hyggelige badeland ikke er af de største, betyder de gældende restriktioner, at der maks. må være 15 personer i badeland på samme tid.  Vi har derfor været nødt til at indføre tidsbestilling.

Vi gør hvad vi kan for at det skal være så nemt og retfærdigt som muligt. Det er dog ikke helt uden udfordringer og vi beder derfor om jeres forståelse og tålmodighed.

Ligeledes beder vi om, at du viser hensyn til dine medgæster så flest mulig kan besøge vores badeland under deres ophold hos os. Husk, at restriktionerne er til for at vi skal passe på hinanden!

Det foregår på følgende måde:

Tider:
Tiderne er inkluderet 10 minutter i omklædning før og efter besøg i badeland.

8.30 – 9.50 Fordelt: kl. 8.30 – 8.40 omklædning  / kl. 8.40 – 9.40 badeland / kl.  9.40 – 9.50 omklædning

9.30 – 10.50 Fordelt: kl. 9.30 – 9.40 omklædning / kl. 9.40 – 10.40 badeland / kl. 10.40 – 10.50 omklædning

10.30 – 11.50 Fordelt: kl. 10.30 – 10.40 omklædning / kl. 10.40 – 11.40 badeland / kl. 11.40 – 11.50 omklædning

Osv. frem til lukketid.

Sidste besøgende i badeland lukkes ind inden receptionen lukker. Se åbningstider her. Bemærk, at I får ikke nøgle udleveret men bliver lukket ind i omklædningen. I forlader centerbygningen efter besøget. Døren smækker

Det er vigtigt, at tiderne overholdes så der ikke på noget tidspunkt er for mange mennesker f.eks. i omklædningen. Ønsker du at forlade badeland før tid, skal du derfor sørge for, at være ude af omklædningen inden hver halve time.

Dampbad og sauna er lukket i denne perioden.

Har du symptomer skal du ikke komme ind i centerbygning (badeland, restaurant, minibutik og reception) eller i sportshallen.

Feriehusene

Hos os bor du afskærmet i dit eget feriehus. Alle feriehusene har privat sydvendt terrasse og der er hegn mod naboens terrasse. Vores feriehuse ligger midt i naturen med masser af plads og rigelig med mulighed for at færdes udenfor uden at komme for tæt på andre mennesker.

Feriehuset er selvfølgelig grundigt rengjort inden du kommer, og ingen af vores ansatte har adgang til huset mens du er hos os. Vores personale bruger værnemidler efter anbefalinger fra Sunhedsstyrelsen. Alle berøringsflader som fjernkontroller, håndtag, møbler og lyskontakter bliver afsprittet.

Indendørs legerum

Alle ”bløde” legesager er fjernet og der vil kun være stole og TV med Disneyfilm

Check in og ud

Så snart dit hus er klart, kan du finde en kuvert med dit navn lige indenfor hovedindgangen til receptionen. Heri vil du finde dit husnummer og din nøgle. På grund af ekstra rengøring/afspritting, skal du ikke regne med, at dit hus vil være klart inden kl. 15.00.

Check-ud er senest kl. 10.30. Hvis muligt, beder vi dig betale dine udgifter med Mobile Pay eller kreditkort, hvorefter du vil modtage din faktura pr. mail. Receptionen vil kontakte dig i forbindelse med din afregning.

Reception

Vi har håndsprit tilgængelig og beder alle gæster spritte af. Ved receptionsdisken har vi plexiglas så der ikke er fare for smitte ved kontakt med receptionist.

Minibutik

Maks. 1 person ad gangen i vores minibutik, da den ikke er ret stor. Vi tager helst ikke imod kontanter og beder alle betale med Mobilpay eller kreditkort.

Ændring af din booking/afbestilling

Bliver I forhindret i at holde jeres ferie - uanset årsag - giver vi særlig gode betingelser i hele 2021. For bookinger med ankomst i disse perioder gælder gratis afbestilling frem til 48 timer før ankomst. Ved afbestilling senere end 48 timer før ankomst betales 100%. Ændring af ophold er gebyrfrit frem til 48 timer inden ankomst.

Se yderligere information om betingelser her

Generelle spørgsmål og svar

Skal man tage eget sengelinned og håndklæder med?

Du kan tilkøbe linnedpakke når du booker dit ophold. Du kan også tilkøbe med opredning, så det hele er klart når du ankommer. Hos os vælger du selv, og du er velkommen til at tage dit eget med.

Hvad er der af udstyr i køkkenet?

Køkkenet er meget godt udstyret og du kommer ikke til at mangle noget.  Du kan se hele inventarlisten her

Sen check in?

Hvis du kommer efter receptionens åbningstid, vil du finde en kuvert med dit navn samt husnummer og nøgle lige indenfor hovedindgangen til receptionen.

Morgenmad?

Du kan bestille ”Take Away” morgenmad og friskbagt brød og rundstykker hver morgen. Du kan læse mere her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller 9848 7222.