Spørgsmål og svar

Vores tiltag for at begrænse Corona-smitte

Grundet COVID-19 og retningslinjer fra sundhedsstyrelsen, har vi valgt at iværksætte en række tiltag for at vores gæster og os selv, kan føle sig trygge på Skagen Strand.

Vi følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder.

På denne side finder du oplysninger om hvad vi gør for at reducere spredningen af virussen, vores regler for afbestilling og ombooking samt åbningstider og forholdsregler for vores indendørs faciliteter.

Har du symptomer skal du ikke komme ind i centerbygning (badeland, restaurant, minibutik og reception) eller i sportshallen.

Feriehusene

Hos os bor du afskærmet i dit eget feriehus. Alle feriehusene har privat sydvendt terrasse og der er hegn mod naboens terrasse. Vores feriehuse ligger midt i naturen med masser af plads og rigelig med mulighed for at færdes udenfor uden at komme for tæt på andre mennesker.

Feriehuset er selvfølgelig grundigt rengjort inden du kommer, og ingen af vores ansatte har adgang til huset mens du er hos os. Vores personale bruger værnemidler efter anbefalinger fra Sunhedsstyrelsen.  Alle berøringsflader som fjernkontroller, håndtag, møbler og lyskontakter bliver afsprittet.

Badeland

Åbningstider:
Alle dage fra kl. 08.30 - 20.45

Tidsbestilling:
Der skal bookes tid for at besøge badeland og det gør du ved at henvende dig i receptionen. Har du booket en tid efter receptionens åbningtid, skal du hente dit badekort senest15 minutter før receptionen lukker. Kortet afleverer du i postkassen  i vindfanget ved hovedindgangen (postkasse til morgenbrødssedler)

Ikke-boende-gæster kan ikke benytte badeland i denne periode.

Antal personer:
Vores badeland er rigtig hyggeligt, men ikke af de største. Med krav til afstand og antal kvm pr. gæst, kan der maks. være 15 personer i badeland ad gangen, og maks. 5 personer i omklædningsrum for herrer og damer.

Børn skal altid være ifølge med en voksen.

Bemærk i øvrigt:

Sportshal med motionsrum

Sportshallen må kun benyttes til badminton og bordtennis (Bemærk, at der også er et udendørs bordtennisbord)

I sportshallen må der maks. være 30 personer ad gangen. Der skal holdes minimum 2 meters afstand ved fysisk aktivitet

Omklædningsrum og sauna i sportshallen kan ikke benyttes

I motionsrummet i sportshallen må der maks. være 2 personer ad gangen. 
Husk at tørre af maskiner INDEN du bruger dem.

Indendørs legerum

Alle ”bløde” legesager er fjernet og der vil kun være stole og TV med Disneyfilm

Restaurant Skagen Strand

I restauranten skal der bæres mundbind så længe du ikke sidder ned. For åbningstider, se her

Check in og ud

Så snart dit hus er klart, kan du finde en kuvert med dit navn lige indenfor hovedindgangen til receptionen. Heri vil du finde dit husnummer og din nøgle. På grund af ekstra rengøring/afspritting, skal du ikke regne med, at dit hus vil være klart inden kl. 15.00.

Check-ud er senest kl. 10.30. Hvis muligt, beder vi dig betale dine udgifter med Mobile Pay eller kreditkort, hvorefter du vil modtage din faktura pr. mail. Receptionen vil kontakte dig i forbindelse med din afregning.

Reception

Vi har håndsprit tilgængelig og beder alle gæster spritte af. Ved receptionsdisken har vi plexiglas så der ikke er fare for smitte ved kontakt med receptionist.

Minibutik

Maks. 1 person ad gangen i vores minibutik, da den ikke er ret stor. Vi tager helst ikke imod kontanter og beder alle betale med Mobilpay eller kreditkort.

Ændring af din booking/afbestilling

Du har ændre din booking i 2020 kvit og frit
Har du behov for at ændre dit ophold, kan du gøre det kvit og frit resten af 2020. For alle ophold med ankomst fra den 1. maj 2020 og resten af året 2020, er det gebyrfrit at ændre opholdet frem til 5 dage inden ankomst. Kontakt receptionen på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk

For ophold med ankomst i 2021
For bookinger med ankomst i 2021 gælder gratis afbestilling frem til 48 timer før ankomst. Ved afbestilling senere end 48 timer før ankomst betales 100%. Ændring af ophold er gebyrfrit frem til 48 timer inden ankomst.

Se yderligere information om betingelser her

Generelle spørgsmål og svar

Skal man tage eget sengelinned og håndklæder med?

Du kan tilkøbe linnedpakke når du booker dit ophold. Du kan også tilkøbe med opredning, så det hele er klart når du ankommer. Hos os vælger du selv, og du er velkommen til at tage dit eget med.

Hvad er der af udstyr i køkkenet?

Køkkenet er meget godt udstyret og du kommer ikke til at mangle noget.  Du kan se hele inventarlisten her

Sen check in?

Hvis du kommer efter receptionens åbningstid, vil du finde en kuvert med dit navn samt husnummer og nøgle lige indenfor hovedindgangen til receptionen.

Morgenmad?

Du kan bestille ”Take Away” morgenmad og friskbagt brød og rundstykker hver morgen. Du kan læse mere her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller 9848 7222.