Spørgsmål og svar

Vores tiltag i forbindelse med Corona-situationen

Opdateret den 15.05.2020

Feriecenteret holder åbent og vi har sat i gang en række tiltag for at beskytte både dig som gæst samt vores personale.

Hos os bor du afskærmet i dit eget feriehus. Alle feriehusene har privat sydvendt terrasse og der er hegn mod naboens terrasse. Vores feriehuse ligger midt i naturen i gåafstand til den skønne Hulsig strand. Her er masser af plads og rigelig med mulighed for at færdes udenfor uden at komme for tæt på andre mennesker.

Faciliteter

Alle vores udendørs faciliteter, som legepladser, minigolf mm. er åbne. Vi beder dog vores gæster følge de anbefalede retningslinjer for afstand.

Badeland med dampbad og sauna er desværre lukket og forventes åbnet til august måned.

Følgende faciliteter forventes åbnet fra den 8. juni:

Restaurant Skagen Strand

Retningslinjer for genåbning er nu på plads og vi er ved at gøre klar så det bliver en tryg og god oplevelse for dig. Restauranten holder åbent Kr. Himmelfart fra torsdag den 21.maj til lørdag den 23. maj og i Pinsen fra fredag den 29. maj til søndag den 31. maj  - Fra kl. 16.00 - 20.00.

I disse perioder kan der også bestilles Take Away fra kl.16.00 - 19.00 med afhentning fra kl. 17.00 - 20.00. Tlf. 4028 6095

For øvrige åbningstider, se her

Rengøring

Feriehuset er selvfølgelig grundigt rengjort inden du kommer og ingen af vores ansatte har adgang til huset mens du er hos os. Vores personale bruger værnemidler efter anbefalinger fra Sunhedsstyrelsen. Alle kontaktpunkter bliver som det sidste sprittet af.

Check in og ud

Så snart dit hus er klart, kan du finde en kuvert med dit navn lige indenfor hovedindgangen til receptionen. Heri vil du finde dit husnummer og din nøgle. På grund af ekstra rengøring/af-spritting og karantæne-tid for adgang til huset, skal du ikke regne med, at dit hus vil være klart inden kl. 15.00.

Check-ud er senest kl. 10.30. Hvis muligt, beder vi dig betale dine udgifter med Mobile Pay eller kreditkort, hvorefter du vil modtage din faktura pr. mail. Receptionen vil kontakte dig i forbindelse med din afregning.

Receptionen

Vi har håndsprit tilgængelig og beder alle gæster spritte af. Ved receptionsdisken har vi plexiglas så der ikke er fare for smitte ved kontakt med receptionist.

Minibutik

Maks. 1 person ad gangen i vores minibutik, da den ikke er ret stor. Vi tager helst ikke imod kontanter og beder alle betale med Mobilpay eller kreditkort.

----------------------------------------------------------------

Vi beder vores gæster om at vise sund fornuft og følge retningslinjer:

I skal ikke samles flere end 10 personer, hverken indendørs eller udendørs

Du har ændre din booking kvit og frit

Har du behov for at ændre dit ophold, kan du gøre det kvit og frit resten af 2020. For alle ophold med ankomst fra den 1. maj 2020 og resten af året 2020, er det gebyrfrit at ændre opholdet frem til 5 dage inden ankomst. Kontakt receptionen på 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk

Generelle spørgsmål og svar

Skal man tage eget sengelinned og håndklæder med?

Du kan tilkøbe linnedpakke når du booker dit ophold. Du kan også tilkøbe med opredning, så det hele er klart når du ankommer. Hos os vælger du selv, og du er velkommen til at tage dit eget med.

Hvad er der af udstyr i køkkenet?

Køkkenet er meget godt udstyret og du kommer ikke til at mangle noget.  Du kan se hele inventarlisten her

Sen check in?

Hvis du kommer efter receptionens åbningstid, vil du finde en kuvert med dit navn samt husnummer og nøgle lige indenfor hovedindgangen til receptionen.

Morgenmad?

Du kan bestille ”Take Away” morgenmad og friskbagt brød og rundstykker hver morgen. Du kan læse mere her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller 9848 7222.