Feriecenter i Nordjylland

Velkommen til Skagen Strand - dit feriecenter i Nordjylland

Skagen Strand hotel og feriecenter er en dejlig grøn oase tæt på Skagen, beliggende midt i den smukke nordjyske natur. Her finder du ro, smukke strande, skønne vandrestier, cykelruter, seværdigheder, kunst, kultur og selvfølgelig Skagens helt specielle charme.

Skagen Strand feriecenter

Faciliteter på Skagen Strand

Skagen Strand hotel og feriecenter i Nordjylland har mange faciliteter, og som gæst har du gratis adgang til dem alle. Feriecenteret byder bl.a. på:

Derudover er der mange cykelruter og vandrestier i området, som du har nem adgang til fra din feriebolig. Søger du en aktiv ferie eller weekendophold i Nordjylland, er det oplagt at vælge Skagen Strand feriecenter.

Feriecenter med leg og sjov for børnene

For de mindste gæster findes også mange sjove aktiviteter på vores nordjyske feriecenter. Lad dem f.eks. boltre sig på:

Desuden er her masser af plads til leg og spil. Man kan for eksempel spille både fodbold og beachvolley. Vores feriecenter i Nordjylland ligger et stykke fra trafikerede veje, så det hele foregår i trygge rammer.

Tjek pris og kapacitet

En hoppepude er en af de mange faciliteter ved Skagen Strand feriecenter i Nordjylland Stort legeskib til børn hos Skagen Strand Feriecenter Basket ball kurv der er gratis at spille hos Skagen Feriecenter i Nordjylland Tennisbane hos Skagen Strand feriecenter står til fri afbenyttelse Centerbygningen hos Feriecenteret i Nordjylland Skagen Strand


Komfortable feriehuse

Med tilsammen 142 ferieboliger i Skagen, er Skagen Strand et af de største feriecentre i Nordjylland. Hver af husene er på 72 kvadratmeter og har plads til op til 7 personer. De er alle fuldt udstyrede og har en privat sydvendt terrasse med havemøbler. Husene ligger ugeneret med store grønne arealer omkring. Så selv om der er fuld fart på og masser af aktivitet i feriecenterets område, er der altid muligt at finde et fredeligt sted, hvis man ønsker det.

Mad & Drikke under din ferie

Når du bor i et af feriehusene på feriecenteret i Nordjylland, har du mulighed for at lave din egen mad. Køkkenet i ferieboligerne er nemlig fuldt udstyret. Og har du ikke har lyst til at stå over gryderne i din ferie, kan du selvfølgelig også vælge at spise i feriecenterets hyggelige restaurant med stor udendørs terrasse. Eller du kan bestille Take Away og nyde måltidet i din egen private feriebolig. Se restaurantens åbningstider her.

På Skagens Strand feriecenter kan du også bestille lækkert friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenmenu, så den er klar til afhentning i receptionen fra kl. 08.00. Vi har også en minibutik, hvor du kan købe et lille udvalg af de mest nødvendige dagligvarer samt slik, sodavand, øl og vin.

Feriecenterets beliggenhed – nær strand og seværdigheder

Med stranden som nærmeste nabo, har Skagen Strand hotel og feriecenter i Nordjylland den perfekte beliggenhed. En kort gåtur på ca. 800 meter og du finder den smukke Hulsig Strand. Derudover tager det kun små 10 minutter med tog fra Huslig station til Skagen by. Stationen ligger lige udenfor vores hoveddør, så det er dejlig nemt.  I Skagen kan du opleve de charmerende gule huse, spise en dejlig frokost, besøge et af de små hyggelige gallerier, nyde naturen eller smage dig igennem Bolcheriets søde sager.

I området findes mange seværdigheder og attraktioner og flere af dem kan du enten cykle eller gå til. Med Skagen Strand hotel og feriecenter som udgangspunkt har du nem adgang til mange attraktioner i Nordjylland.

Er du glad for sand mellem tæerne? Skagen Strand feriecenter i Nordjylland ligger både tæt på den berømte Grenen og på Råbjerg Mile. Og vil du gerne besøge nogle af de hyggelige nordjyske byer ud over Skagen, er der en halv times kørsel til Frederikshavn og det samme til Hirtshals. Du har derfor alt, du behøver lige i nærheden.

Book dit ophold her

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk