Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen foregår på Skagen Strand hotel og feriecenters Facebook-væg på opslagene:
Vind et ophold for 5 personer  eller Tilmeld dig nyhedbrevet her.

Konkurrencen er oprettet og drevet af:

Skagen Strand hotel og feriecenter
Tranevej 108
Hulsig, 9990 Skagen

reception@skagenstrand.dk
Tlf. + 45 9848 7222

Sådan deltager du i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig vores nyhedsmail via linket i annoncen. Hver måned finder vi en vinder blandt alle, der modtager vores nyhedsmail. Både nye tilmeldte og allerede tilmeldte.

Konkurrencen er ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc. Konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook. Konkurrenceopslaget bliver ikke slettet efter at konkurrencen er afsluttet og deltagerne er selv ansvarlige for det de skriver i kommentarfeltet, som er offentligt.

Præmien

Præmien er 1 overnatning i fuldt udstyret feriehus til 5 personer på Skagen Strand Hotel og feriecenter. Præmien inkluderer:

Præmien har en værdi fra DKK 750 til DKK 3.035 afhængig af hvornår præmien bliver indløst. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter/tjenester. Præmien kan bruges hele året dog ikke juli måned, og er gyldig i ett år fra udstedelsesdato.

Hvem kan deltage

Konkurrencen er åben for alle personer, som har en profil på Facebook. Skagen Strand hotel og feriecenters ansatte og ejere samt deres nærtstående kan dog ikke deltage.

Vinder

Der findes en vinder hver måned. Vinderen kontaktes direkte via den e-mail adresse der er tilmeldt vores nyhedsmail. Vinderen kan offentliggøres på Skagen Strand´s hjemmeside, Facebook-side og i nyhedsbrev.

Kontakt

Har du spørgsmål, bedes du kontakte Skagen Strand hotel og feriecenter på tlf. 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk

For persondatapolitik, se her