Konkurrencebetingelser FB

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen foregår på Skagen Strand hotel og feriecenters Facebook-væg på opslaget

"Valentines Give Away- Vind et weekendophold for 2"

 

Konkurrencen er oprettet og drevet af:

Skagen Strand hotel og feriecenter
Tranevej 108
Hulsig, 9990 Skagen

reception@skagenstrand.dk
Tlf. + 45 9848 7222

Sådan deltager du i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at synes godt om opslaget samt skrive i kommentarfeltet hvem du gerne vil dele præmien med. Fredag den 14. februar kl.14.00 finder vi den heldige vinder.

Konkurrencen er ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc. Konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook. Konkurrenceopslaget bliver ikke slettet efter at konkurrencen er afsluttet og deltagerne er selv ansvarlige for det de skriver i kommentarfeltet, som er offentligt.

Præmien

Præmien er 2 overnatninger for 2 personer i fuldt udstyret feriehus på Skagen Strand hotel og feriecenter med ankomst den 15. maj og afrejse den 17.maj 2020. Præmien inkluderer:

Præmien har en værdi på 3.600 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter/tjenester.

Hvem kan deltage

Konkurrencen er åben for alle personer, som har en profil på Facebook. Skagen Strand hotel og feriecenters ansatte og ejere samt deres nærtstående kan dog ikke deltage. Heller ikke ansatte og forpagter af Restaurant Skagen Strand. Deltagerne er selv ansvarlige for det de skriver offentligt på konkurrencens opslag

Vinder

Vinderen kontaktes direkte via kommentarfelt i konkurrencens facebook-opslag. Konkurrenceopslaget bliver ikke slettet.

Kontakt

Har du spørgsmål, bedes du kontakte Skagen Strand hotel og feriecenter på tlf. 9848 7222 eller reception@skagenstrand.dk

For persondatapolitik, se her