Last Minute

Reserver et dejligt Sommerhus last minute

Søger du last minute sommerhus i Danmark? På Skagen Strand finder du komfortable sommerhuse til rimelig pris med adgang til mange faciliteter. Tjek vores sommerhusudlejning last minute og find en dato, der passer dig. Vil du gerne afsted med det samme, skal du ringe til os på telefon 9848 7222 for at lave en booking direkte.

Skagen Strand feriecenter

Vores sommerhuse ligger midt i den smukke nordjyske natur med en pragtfuld strand kun 800 meter herfra. Stranden er børnevenlig og det perfekte sted for en picnic med familien. Så er du på udkig efter en hyggelig last minute sommerhusferie i idylliske omgivelser, byder vi gerne velkommen.

Ferieboligerne hos Skagen Strand har plads til maks. 5 eller 7 personer, og de er fuldt udstyrede med alt det, du behøver for at få et hyggeligt ophold med familien. Det er derfor ikke nødvendigt med meget planlægning, inden I tager afsted. Du kan f.eks. bestille morgenmad med lækkert friskbagt brød ved ankomst, og så står det klart til jer i receptionen fra kl. 08.00. Derefter kan I nyde jeres morgenmad i eget hus i fred og ro, inden dagen går i gang. Sengelinned og håndklæder kan du forhåndsbestille, samtidig med at du booker dit sommerhus – også selv om det er last minute, så skal du ikke have besværret med at tage ekstra bagage med.

Hos Skagen Strand finder du også en hyggelig restaurant med stor udendørs terrasse. Her kan I nyde aftensmaden, eller I kan vælge at bestille Take-Away, hvis I vil hygge i jeres eget sommerhus. Se restaurantens åbningstider og menukort. Vi har også en minibutik med et lille udvalg af dagligvarer med hovedvægt på økologi samt vin, øl, sodavand og slik som du kan købe under dit ophold, eller hvis du har glemt noget hjemmefra.

Book et last minute sommerhus

Når du booker et sommerhus last minute, kan du selv vælge, hvilken dag du vil ankomme – forudsat at der stadig er ledige huse naturligvis. Hvor længe I vil blive, bestemmer du også selv. Vores last minute sommerhusudlejning har nemlig de samme fleksible vilkår som ellers, når det gælder ankomst og afrejse. Ved booking af last minute sommerhus kan du også vælge sen ankomst, hvis I kommer langvejs fra eller måske direkte fra arbejde. Du skal bare give os besked herom . Du kan også vælge Ekspress Check in. Både ved sen ankomst og ved Ekspress Check in står der en kuvert klar med din nøgle og nødvendig information ved indgangen. Så kan du køre direkte ned til dit sommerhus.

Skagen Strand feriecenter

Tag en pause fra hverdagen med et last minute weekendophold

Tag en pause langt fra hverdagen med et last minute weekendophold og lad dig inspirere til nye oplever. Her på Skagen Strand kan du nyde en skøn weekend med afslapning eller aktivitet. Vi kan anbefale gå- eller cykelture i den smukke natur. Vælger du f.eks. at cykle ind til Skagen, kan du let tage toget tilbage. Der er kun 12 km, og med toget tager det kun 10 minutter fra Skagen til Hulsig station, som ligger lige udenfor vores hoveddør. Der findes desuden mange flotte vandreture i Skagen-området samt masser af seværdigheder og attraktioner for både voksne og børn i området.

Som en del af dit last minute weekendophold, kan du også nyde en Stille-time i vores badeland lørdag morgen. Her er der kun adgang for voksne mellem kl. 08.30 og 9.30, hvor der er afspændingsmusik, isvand, dampbad, aromatisk sauna og infrarød sauna. Og når du har booket et last minute sommerhus er det selvfølgelig helt gratis – lige som ved almindelige bookinger.

Gratis faciliteter under dit ophold hos Skagen Strand

Du har gratis adgang til alle vores faciliteter, når du booker et last minute sommerhus eller weekendophold.  Vi byder på mange forskellige aktiviteter, blandt andet et hyggeligt badeland, tennis, badminton, minigolf og legepladser for de mindste. Efter en dag fyldt med oplevelser eller en lang tur til stranden, kan du nyde roen på din egen sydvendte terrasse.  Alle vores feriehuse har nemlig en privat terrasse med havemøbler. Du kan læse mere om, hvordan du booker dit ophold her.

Så pak tasken og tag afsted på et last minute sommerhus-ophold. Det er nemt at komme til Skagen Strand, hvad enten du kommer med bil eller tog. Vi har masser af gratis parkeringspladser, og toget stopper kun et par minutters gang fra vores hoveddør.

Har du spørgsmål til last minute sommerhus-booking eller weekendophold, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk