Last Minute

Reserver et dejligt sommerhus last minute

Søger du last minute sommerhus i Danmark? På Skagen Strand feriecenter finder du komfortable sommerhuse til rimelig pris med adgang til mange faciliteter.

Se ledige ferieboliger

Vil du gerne afsted med det samme, skal du ringe til os på telefon 9848 7222 for at lave en booking direkte.

Skønne sommerhuse på Skagen Strand

Vores sommerhuse ligger midt i den smukke nordjyske natur med en pragtfuld strand kun 800 meter herfra. Stranden er børnevenlig og det perfekte sted for en picnic med familien. Så er du på udkig efter en last minute sommerhusferie i idylliske omgivelser, byder vi gerne velkommen.

Vores ferieboliger har plads til maks. 5 eller 6+1 personer, og de er alle fuldt udstyrede med det du behøver for at få et hyggeligt ophold med din familie eller venner. Det er derfor ikke nødvendigt med meget planlægning, inden I tager afsted. Sengelinned og håndklæder kan du forhåndsbestille, samtidig med at du booker dit ophold – også selv om det er last minute, så skal du ikke have besværret med at tage ekstra bagage med.

Feriebolig til 5 personer

2 etagers feriebolig
Sydvendt møbleret terrasse
Gratis adgang til faciliteter

Se mere her

Feriebolig til 6+1 person

Gulvvarme i nederste etage
Sydvendt møbleret terrasse
Gratis adgang til faciliteter

Se mere her

Forplejning under dit ophold

Du kan bestille morgenmad med lækkert friskbagt brød ved ankomst, og så står det klart til jer i receptionen fra kl. 08.00. Derefter kan I nyde jeres morgenmad i eget feriehus i fred og ro, inden dagen går i gang.

Vi har også en hyggelig restaurant med stor udendørs terrasse. Her kan I nyde aftensmaden, eller I kan vælge at bestille Take-Away, hvis I vil hygge i jeres eget sommerhus.

Vi har også en minibutik med et lille udvalg af dagligvarer med hovedvægt på økologi samt vin, øl, sodavand og slik som du kan købe under dit ophold, eller hvis du har glemt noget hjemmefra.

Friskbagt brød og morgenmenu 

Læs mere

Restaurant Skagen Strand

Se åbningstider og menuer

Se mere her

Book et last minute sommerhus

Du vælger selv, hvilken dag du vil ankomme – forudsat at der stadig er ledige huse naturligvis. Hvor længe I vil blive, bestemmer du også selv. Vores last minute sommerhusudlejning har nemlig de samme fleksible vilkår som ellers, når det gælder ankomst og afrejse.

Se ledige ferieboliger

Du kan også vælge sen ankomst, hvis I kommer langvejs fra eller måske direkte fra arbejde. Du skal bare give os besked herom. Du kan også vælge Ekspress Check in. Både ved sen ankomst og ved Ekspress Check in står der en kuvert klar med din nøgle og nødvendig information ved indgangen. Så kan du køre direkte ned til dit sommerhus.

Nyd en impulsiv weekend ved Skagen

Tag en pause langt fra hverdagen med et last minute weekendophold og lad dig inspirere til nye oplever. Her på Skagen Strand kan du nyde en skøn weekend med afslapning eller aktivitet.

Vi kan anbefale gå- eller cykelture i den smukke natur. Vælger du f.eks. at cykle ind til Skagen, kan du let tage toget tilbage. Der er kun 12 km, og med toget tager det kun 10 minutter fra Skagen til Hulsig station, som ligger lige udenfor vores hoveddør. Der findes desuden mange flotte vandreture i Skagen-området samt masser af seværdigheder og attraktioner for både voksne og børn i området.

Gratis faciliteter under dit ophold hos Skagen Strand

Du har gratis adgang til alle vores faciliteter også når du booker et last minute sommerhus eller weekendophold.  Vi byder på mange forskellige aktiviteter, blandt andet et hyggeligt badeland, tennis, badminton, minigolf og legepladser for de mindste.

Masser af gratis faciliteter 

Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se alle

Leg for børn og seje voksne

Se vores legepladser og aktiviteter som udfordrer børnenes motorik

Se mere her

Efter en dag fyldt med oplevelser eller en lang tur til stranden, kan du nyde roen på din egen sydvendte terrasse.  Alle vores feriehuse har nemlig en privat terrasse med havemøbler.

Så pak tasken og tag afsted på et last minute sommerhus-ophold. Det er nemt at komme til Skagen Strand, hvad enten du kommer med bil eller tog. Vi har masser af gratis parkeringspladser, og toget stopper kun et par minutters gang fra vores hoveddør.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk