Regnskabsmedarbejder

Regnskabs- og administrationsmedarbejder 

Har du en forståelse for regnskaber og administration og motiveres du af at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor du i høj grad er med til at skabe et godt samarbejde på tværs af afdelinger?

Vi søger en erfaren medarbejder til vores team på Skagen Strand Feriecenter.

Skagen Strand Feriecenter er en grøn oase beliggende i Hulsig, 12 km. syd for Skagen midt i den smukkeste natur på toppen af Danmark med togstation lige udenfor døren. Vi har 142 lyse og rummelige feriehuse med gåafstand til skønne Hulsig Strand, og med togstation kun få hundrede meter fra vores hoveddør har vi en central placering i området. 

Vi holder åbent hver dag året rundt, og vores kundesegment er primært feriegæster. Vi har en restaurant og mange faciliteter som vores gæster frit kan benytte. Blandt andet et hyggeligt indendørs badeland, en sportshal og mange udendørs faciliteter. Vi er Green Key certificeret og lægger vægt på en grøn profil og miljøvenlig drift.

Vi er en lille organisation med fælles retning og godt samarbejde på tværs af afdelinger. Vi har god energi og masser af humor, og vi sætter en ære i at dele viden og hjælpe hinanden i en travl hverdag.

Om jobbet:

Om dig:

Vi tilbyder:

Ansøgning

Lyder det som det rigtige job for dig?
Send dit CV og ansøgning til Skagen Strands direktør, Peter Wallenskog på mail: peter.wallenskog@skagenstrand.dk

Ansøgningsfrist

Snarest muligt og senest den 30. september 2022

Vi behandler ansøgningerne løbende og slår til, så snart vi har fundet den rigtige kandidat.
Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte regnskabs- og administrationschef, Bitten Molin på mail administration@skagenstrand.dk