Sommervikar serviceafdelingen

Sommervikar til serviceafdelingen

Bliver du motiveret af at det ser pænt og præsentabelt ud, og har du øje for de små detaljer der gør en forskel? Er du serviceminded og imødekommende overfor vores gæster? Så har du mulighed for at blive en del af vores team i sommer.

Vi søger en dygtig serviceassistent i sommervikariat til vores feriecenter, som er beliggende 12 km. syd for Skagen. Vi har 142 lyse og rummelige feriehuse med gåafstand til skønne Hulsig Strand, og med Hulsig Togstation kun få hundrede meter fra vores hoveddør er det nemt at komme hertil. 

Vi har mange faciliteter som vores gæster frit kan benytte. Blandt andet et hyggeligt indendørs badeland, en sportshal og mange udendørs faciliteter. Vi har desuden en restaurant. Vi er Green Key certificeret og lægger vægt på en grøn profil og miljøvenlig drift.

Vi forventer at du:

Om jobbet:

Vi tilbyder sommervikariat i perioden fra den 1. juni 2022 til den 1. september eventuelt den 1. oktober 2022.

. Du kommer med i et team med højt humør og masser af humor – også på dage hvor vi har travlt. Stillingen er på minimum 20 timer pr. uge, og du kan påregne arbejde hver anden weekend.

Dine opgaver bliver rengøring af vores feriehuse ved afrejse, samt rengøring af fællesfaciliteter som badeland, omklædning, sportshal, receptionsområdet mm. 

Erfaring fra tilsvarende arbejde er en fordel men ikke et krav da du vil få grundig oplæring. Det vigtigste er, at du er arbejdsom og pligtopfyldende, og at du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Ansættelsesperiode:

Efter aftale fra den 1. juni til den 1. september eventuelt den 1. oktober 2022.

Arbejdssted:

Hulsig, 9990 Skagen

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt til rengoering@skagenstrand.dk

Vi holder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den/de rette personer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Susanne på tlf. 6162 0133