Sommervikar til reception

Receptionist søges til sommervikariat

Skagen Strand feriecenter søger en engagereret, serviceminded og smilende receptionist til at servicere vores mange feriegæster.

Skagen Strand er en grøn oase beliggende 12 km. syd for Skagen. Vi har 142 lyse og rummelige feriehuse med gåafstand til skønne Hulsig Strand, og med Hulsig togstation kun få hundrede meter fra vores hoveddør har vi en central placering i området. 

Vi holder åbent hver dag året rundt, og vores kundesegment er primært fritidsgæster. Vi har en restaurant og mange faciliteter som vores gæster frit kan benytte. Blandt andet et hyggeligt indendørs badeland, en sportshal og mange udendørs faciliteter. Vi er Green Key certificeret og lægger vægt på en grøn profil og miljøvenlig drift.

Vores hovedsæsoner er sommer og skoleferier, og vi søger hele tiden nye muligheder for at tiltrække gæster - også i lavsæson. Skagen Strand indbyder til rekreation og afslapning, og området byder på skønne vandre- og cykelruter samt kunst og kultur.

Vi er en lille organisation med fælles retning og godt samarbejde på tværs af afdelinger. Vi har god energi og masser af humor og godt humør. Vi er medlem af HORESTA.

Den person vi søger:

Det er en fordel hvis du har erfaring med kasseopgørelser, afregninger, debitor/kreditor bogholderi.

Vi tilbyder

Arbejdstider:

Arbejdstider er ud fra en fast vagtplan. Der vil være weekendvagter hver anden uge i højsæson samt aftenvagter.

Jobbet er et sommervikariat på 37 timer pr. uge fra den 1. juni - 31. august 2022. Med mulighed for en eventuel fastansættelse, hvilket giver 37 i højsæson og 25 timer i lavsæson.

Jobstart

Den 1. juni 2022 eller snarest derefter.

Vi holder dog samtaler løbende og ansætter når vi har fundet det perfekte match.

Ansøgningsfrist

Snarest mulig. Vi holder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet det rette match.

Ansøgning

Send din ansøgning til direktør på Skagen Strand, Peter Wallenskog på mail: peter.wallenskog@skagenstrand.dk

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Peter Wallenskog på mail.