i Lejebetingelser
Lejebetingelser

Lejebetingelser


Lejer
Du skal være fyldt 18 år og være myndig, for at kunne stå som ansvarlig lejer. 

Forbrug
El, varme og miljøafgift er inkluderet i lejeprisen. 

Ankomst og afrejse
Ankomst kan finde sted fra kl. 15.00.
Afrejse skal ske senest kl. 10.30.
Ved sen ankomst bliver der sat en kuvert i hotellets vindfang med navn, nøgler og praktiske informationer. For alle ophold gælder ankomsttidspunkt kl. 15.00 og afrejsetidspunkt senest kl. 10.30.

Husnumre
Bestilling af bestemt bolignummer er ikke muligt. Vi gør opmærksom på, at når man bestiller ophold, bestiller man en kategori/ hustype - ikke et bestemt bolignummer. Ved gruppebooking kan ikke garanteres boligplacering i umiddelbar nærhed af hinanden.

Rengøring
Slutrengøring er inkluderet i alle ophold. Boligen skal dog efterlades i ryddelig stand. Opvask, rengøring af ovn, køleskab og tømning af affald er ikke inkluderet i en slutrengøring, men skal foretages af gæsterne inden afrejse.

Vi gør opmærksom på at feriehusenes vinduer vaskes med jævne mellemrum. Pga. beliggenheden tæt ved havet kan havgus, blæst og sand hurtigt sætte sit præg på vinduerne fra time til time. Vinduer, døre og terrassemøbler kan derfor forekomme snavsede. Desuden er der mulighed for at bestille vinduesvask, således at vinduerne vaskes udvendigt på ankomstdagen - se priser under tilkøb.

Rygning
Rygning i feriehuse er ikke tilladt. Eventuel gebyr for overtrædelse er 2.500 DKK

Hund
Hvis I har hund med, skal der betales for ekstra rengøring 325 DKK. Ved eftersendelse af regning kommer der et ekstra gebyr på 500 DKK.

Følgende faciliteter er inkluderet i prisen:

Vi tager forbehold for ændringer og at der kan være perioder, hvor enkelte aktiviteter er lukket på grund af vedligehold, arrangementer o.l.

Lejrskoler
For lejrskoler opkræves obligatorisk depositum på 1.000,- pr. hus til dækning af evt. erstatningskrav. Husene checkes, og der foretages optælling ved afrejse og depositum refunderes, såfremt boligerne samt inventar er fundet i orden.