i Du må gerne tage din hund med til Skagen Strand hotel og feriecenter
Overnatning med hund

Tag din hund med på ferie

Vi ved at din hund er en vigtig del af familien og derfor kan du booke overnatning med hund her hos os. 

Bo på hotel med hund
At bo på hotel med hund kan byde på mange udfordringer, men hos os er rammerne perfekte. Din feriebolig ligger midt i den skønneste natur og det er derfor både nemt og skønt at gå tur med din firbenede ven. Er I morgenfugle, bør I gå en tur langs stranden og nyde den smukke solopgang. Eller tag en skøn aftentur med din hund og nyd havet og roen. Så bliver det ikke bedre at bo på hotel med hund.

Overnatning med hund
Vores ferieboliger er rummelige og lyse, og her er god plads også til din hund. Derfor kan du trygt booke overnatning med hund hos os. Udover den smukke og tilgængelige natur og strand, er den private terrasse perfekt til en afslappende eftermiddag og din hund vil elske at være sammen med sin familie det meste af tiden.

Det eneste du skal huske, er selvfølgelig altid at føre din hund i snor og bruge høm-høm poser. Går du tom eller har du glemt at tage hundeposer med, kan du få udleveret i receptionen.

Hunden må ikke tages med ind i hovedbygningen, dvs. receptionsområde, minibutik, badeland og restaurant.

Miniferie med hund
Vi glæder os til at se jer til nogle skønne dage her på Skagen Strand hotel og feriecenter. Så book en miniferie med hund - eller et længere ophold, hvis I har anledning til det. 
 

Rengøring og ekstra betaling
Af hensyn til de næste gæster i feriehuset, skal der gøres ekstra godt rent efter besøg med hund. Det koster derfor lidt ekstra for rengøring når du har din hund med. Ekstra rengøring koster 325 kr. uanset om det er et weekendophold med hund eller et længere ophold.

Når du booker overnatning med hund online skal du markere for, at du har hund med. Eller du oplyser det når du booker pr. telefon. Hvis du glemmer at oplyse, at du har hund med, kan du altid give besked i receptionen ved check-in. 

Hvis vi ikke senest ved check ud får besked om at du har hund med, vil der udover de 325 kr. komme et ekstra gebyr på 200 kr. og vi eftersender regningen. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk