Sommerhus i Skagen

Sommerhus i Skagen

Kunne du tænke dig at leje et skønt sommerhus i Skagen med gratis adgang til mange faciliteter bl.a. et hyggeligt badeland?

Det har du mulighed for på Skagen Strand hotel og feriecenter. Her kan du nemlig leje en komfortabel feriebolig, som på mange punkter er det samme som et sommerhus i Skagen.

Tjek kapacitet og pris


Ferieboligerne eller sommerhusene på Skagen Strand ligger midt i den smukke nordjyske natur, og du får din egen private terrasse med havemøbler. For at gøre jeres ferie så bekvem som mulig, er ferieboligen fuldt udstyret.

Når du lejer et traditionelt sommerhus i Skagen, har du nok en forventning om nem adgang til både by og strand. Begge dele får du hos os. Togstationen ligger nemlig kun få meter fra vores hoveddør, og det tager små 10 minutter ind til Skagen centrum. Du behøver derfor ikke tænke på parkering, og du må gerne tage din cykel med på toget, hvis du ønsker det.

Desuden ligger vores sommerhuse tæt ved den smukke Hulsig Strand ved Skagen. En kort gåtur ad en smuk sti gennem vores grønne område og efter ca. 800 meter har du dejlig sand mellem tæerne. Du kan faktisk gå langs stranden ind til Skagen by. Det er en skøn tur på ca. 12 kilometer.

Faciliteter på Skagen Strand

Vil du nyde alle fordelene ved et traditionelt sommerhus i Skagen – men samtidig have adgang til mange gratis faciliteter? Hos os kan du for eksempel bestille friskbagt morgenbrød og lidt til den søde tand, eller en færdig morgenmenu hver dag. Det hele vil stå klart til dig i receptionen fra kl. 08.00, og du slipper at køre fra sommerhus til bageren.

Vi har også en minibutik, hvor du kan købe et lille udvalg af dagligvarer samt slik, sodavand øl og vin.

På Skagen Strand har du også gratis adgang til vores badeland, hvor du kan slappe af i vores saunaer eller boblebad, eller lade det kilde i maven afsted på vandrutsjebanen. Det er ikke Danmarks største badeland, men er i stedet overskueligt og rigtig hyggeligt.

Er du til lidt aktivitet i din sommerhus-ferie, har vi fire tennisbaner, badminton, minigolf, bordtennis og meget mere. Vi har også en sportshal, hvis du gerne vil arrangere fælles aktiviteter indendørs. Har I børn med, kommer de ikke til at kede sig. Her er masser af aktiviteter for de mindste, som for eksempel legepladser, en stor hoppepude, svævebane og junglesti.  Her er desuden store grønne arealer, hvor der f.eks. kan spilles bold. Og når du ønsker det, kan du trække dig tilbage til dit eget sommerhus og nyde en stille stund på din egen terrasse.

Mad og drikke til sommerhusferien

Dit sommerhus hos os har et fuldt udstyret køkken, men hvis du søger et alternativ til selv at lave mad i din ferie, kan vi også byde på det. I modsætning til det traditionelle sommerhus i Skagen, kan du hos os vælge at spise på vores hyggelige restaurant. Her kan du nyde et dejligt måltid på den store udendørsterrasse, mens børnene leger trygt lige i nærheden. Vi har også et indendørs legerum, hvor børnene kan hygge sig, hvis de bliver en smule utålmodige. Vil I hellere hygge i sommerhuset, kan I også vælge at bestille Take Away og spise der. Se restaurantens åbningstider

Vores ferieboliger eller ”sommerhuse” er et godt alternativ til leje af de traditionelle sommerhuse i Skagen, også hvis I er flere sammen. Vores ferieboliger er alle 72 kvm. med plads for op til 5 eller 6+1 personer.

Vores beliggenhed gør det også nemt at arrangere fælles udflugter. Flere seværdigheder og attraktioner ligger i nærheden, og der er vandrestier og cykelruter lige udenfor døren. I højsæsonen kan I også leje cykler hos os.

Resever dit sommerhus her

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk