Tilmelding uge 42

Tilmelding til aktiviteter i uge 42

Forhåndstilmelding er lukket.

Vi glæder os rigtig meget til efterårsferien i uge 42 og har forberedt sjove og hyggelige aktiviteter hver dag hele uge. 

For at vores arrangementer skal overholde alle forholdsregler i forbindelse med Covid-19, er vi nødt til at bede om forhåndstilmelding til de forskellige aktiviteter.

Vi beder derfor om tilmelding via nedenstående formular så vi kan planlægge og gennemføre det hele på en sikker måde. Det er ” først til mølle” princippet der gælder men vi vil gøre en stor indsats for at få plads til alle.

Beskrivelse af aktiviteterne:

Yoga for voksne:
Gratis deltagelse - Kom med til en skøn yogatime hvor du får en indføring i klassiske Hatha og Yin yoga stillinger, hvor der arbejdes med styrke, fokus, balance og åndedrætsteknikker. Timen afslutter med dejlig afspænding/meditation. Maks. 30 deltagere.

Børneyoga med Caroline
Gratis deltagelse - Gennem leg og kreativitet bliver børnene introduceret til yoga. Dit barn vil elske det. Maks 30 deltagere. Bemærk! kun 1 voksen pr. barn/familie

Vi skærer græskar og lytter til historier
Gratis deltagelse, dog betales der 35 kr. pr. græskar. Græskarene betales i receptionen ved ankomst.
Vi skærer græskar og lader fantasien komme på overarbejde. Undervejs fortæller Nynne spændende og sjove historier med stor indlevelse, tilpasset børnenes alder. 

Der serveres kaffe, saftevand og boller i løbet af arrangementet.

Vi afslutter kl. 14.00 - 14.30 med at kåre det mest uhyggelige, det skøreste og det smukkeste græskar.  Alle 3 vindere får en lille præmie. Afhængig af antal deltagere, vil afslutningen foregå udendørs. Vi tager forbehold om ændringer hvis der kommer nye retningslinjer i forbindelse med Covid-19.