i Vandrefestival på toppen af Danmark | Skagen Strand
Vandrefestival

Kom med til Skagen Vandrefestival 2018

Kridt vandreskoene og kom med til Skagen Vandrefestival den 7. – 9. september 2018.

I september 2017 blev Skagen Vandrefestival arrangeret for første gang og det blev en fantastisk weekend med masser af glade vandrere, flot solskin og godt humør. Vi gentager derfor successen i 2018.

Det bliver igen en weekend med vandreture for enhver, uanset kondi og erfaring.  At gå er skånsom motion for led, det gør generelt godt for både krop og sjæl og det er den billigste og enkleste træningsform. Så det vigtigste er at komme ud at gå, få masser af frisk luft, nyde den smukke natur, få nye bekendtskaber og en god historie eller to med på vejen.  

Book overnatning i forbindelse med festivalen.  Vi har sammensat et særlig godt tilbud, som gælder i perioden den 6. – 10. september 2018:

Bo 2 nætter i feriehus til 5 personer for KUN 1.800 kr./hus
Bo 3 nætter og få den sidste nat helt GRATIS!

Tilmelding til vandreture 


Bo midt i begivenhedernes centrum

Vandreturene starter fra Skagen Strand hotel og feriecenter. Her kan man mødes til fællesspisning af både morgenmad og aftensmad, også selv om man ikke bor på stedet. Lørdag aften arrangeres stor festaften i  Restaurant Skagen Strand. En hyggelig begivenhed med lækker menu og underholdning -  en oplagt mulighed for at dyrke gamle og nye bekendtskaber.

Book en feriebolig her på Skagen Strand og du bor midt i begivenhedernes centrum. Vores feriehuse er fuldt udstyret og har plads til op til 7 personer. Som gæst hos os har du gratis adgang til alle vores faciliteter, som for eksempel badeland.

Book online i dag og sikre dig plads - eller kontakt os på telefon 9848 7222

Program for Vandrefestivalen kan du se her

Toppen af Danmark har en fantastisk smuk og særlig natur og turene vil blandt andet foregå på heden, i klitplantagerne, langs kysten, Råbjerg Mile og Grenen. På alle ture ledsages I af lokalkendte guider, der fører an ad stier du ellers ikke ville finde. Læs mere og tilmeld dig her

Se billeder fra Skagen Vandrefestival 2017

Har du ikke mulighed for at deltage på Vandrefestivalen, er der rigelige muligheder for vandring på egen hånd i vores område. Bliv inspireret her.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk