Aktiv ferie

Aktiv ferie i Skagen for hele familien

Er du til aktiv ferie eller afslapning? Eller måske begge dele. Et ophold på Skagen Strand byder på rigelige muligheder for at være aktiv og for total afslapning. Og lidt af begge dele kan være den perfekte kombination for at komme hjem igen med fornyet energi.  

Se ledige feriehuse


Skagen Strands mange aktiviteter

Som gæst på Skagen Strand har du gratis adgang til alle faciliteter:

Du bor i skønt feriehus med plads til 5 eller 6+1 personer. Husene er fuldt udstyrede og har egen sydvendt terrasse med havemøbler. Husene ligger i et naturskønt og rolig område med masser af plads og højt til himlen.  Hvis du ikke selv vil lave mad anbefaler vi at besøge vores hyggelige restaurant. Du kan også vælge at bestille Take Away og nyde måltidet i dit eget feriehus.

Hver dag kan du bestille lækkert friskbagt brød, som vil stå klart til dig i receptionen fra kl. 08.00. Vi har en lille Minibutik, hvor du kan købe et lille udvalg af dagligvarer med hovedvægt på økologi samt sodavand, slik, øl og vin.

Du kan læse mere om vores ferieboliger i skagen her

Vandreture

Her er mange muligheder for at tage på vandreture i vores fantastiske natur. Reelt kan man gå lige udenfor døren her på Skagen Strand og direkte til Hulsig Hede. På den fredede Hulsig Hede kan man se et pragtfuldt klitlandskab. Nogle af klitterne er 25 m høje, og i lavninger ses fugtig bund eller stensletter. Læs mere om vandreture i området 

Cykelture

Skagen Strand ligger fantastisk placeret med kun 800 m til en af Danmarks bedste strande, 2 km til Råbjerg Mile, 12 km til Skagen by, 6 km til vestkysten og sådan kan vi faktisk blive ved. Hvad mere er, så kan du cykle til samtlige af stederne, for vi har dejlige cykelstier lige udenfor døren. Masser af frisk luft og gode oplevelser. Du kan selv vælge om du vil have cyklen med eller om du vil leje cyklen på Skagen Strand. Læs mere om cykelture fra Skagen Strand

Rideture

Det er populært at ride på islandske heste, og der er rent faktisk en gård kun 2 km fra Skagen Strand - Langagergård. De tilbyder rideture både i plantagen og på strand og det gode ved islandske heste er, at både nybegyndere og børn kan være med.
Langagergaard

Golf

Er du bidt af en gal golfkølle? Så kan det sagtens kombineres med en ferie på Skagen Strand. Vi ligger kun 6,2 km fra Danmarks nordligste golfsted, Hvide Klit.
Golfklubben Hvide Klit 
Frederikshavn Golfklub 
Sæby Golfklub 

Lystfiskeri

Er du til hav- eller molefiskeri? Eller måske til en hyggelig dag med familien ved en Put&Take sø? Vores område byder på det hele. Lad dig inspirere her

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk