Om Skagen Strand

Velkommen til Skagen Strand - dit feriecenter i Nordjylland

Skagen Strand Feriecenter er en dejlig grøn oase tæt på Skagen, beliggende midt i den smukke nordjyske natur. Her finder du ro, skønne strande, vandrestier, cykelruter, seværdigheder, kunst, kultur og selvfølgelig Skagens helt specielle charme.

Komfortable feriehuse

Med tilsammen 142 ferieboliger i Skagen, er Skagen Strand et af de største feriecentre i Nordjylland. De lyse og luftige feriehuse er på 72 kvadratmeter og har plads til op til 7 personer. De er alle fuldt udstyrede og har en privat sydvendt terrasse med havemøbler. Husene ligger ugeneret med store grønne arealer omkring. Så selv om der er fuld fart på og masser af aktivitet i feriecenterets område, er her altid muligt at finde et fredeligt sted, hvis man ønsker det.

Faciliteter på Skagen Strand

Skagen Strand Feriecenter i Nordjylland har mange faciliteter, og som gæst har du gratis adgang til dem alle. Feriecenteret byder bl.a. på:

Derudover har du nem adgang til skønne cykelruter og vandrestier fra din feriebolig. I højsæsonen kan du leje cykel hvis du ikke medbringer din egen.

Feriecenter med leg og sjov for børnene

For de mindste gæster findes her mange sjove aktiviteter på vores feriecenter. Lad dem f.eks. boltre sig på:

Desuden er her masser af plads til leg og spil.

Vores feriecenter ligger et stykke fra trafikerede veje, så det hele foregår i trygge rammer.

Se ledige feriehuse

Mad & Drikke i din ferie

Når du bor i et af feriehusene på feriecenteret, har du mulighed for at lave din egen mad. Køkkenet i ferieboligerne er nemlig fuldt udstyret.

Har du derimod ikke har lyst til at stå over gryderne i din ferie, kan du selvfølgelig også vælge at spise i feriecenterets hyggelige restaurant med stor udendørs terrasse. Eller du kan bestille Take Away og nyde måltidet i din egen private feriebolig. Se Skagen Strand Café og Restaurants åbningstider her.

På Skagens Strand Feriecenter kan du bestille lækkert friskbagt morgenbrød eller en færdig morgenmenu, så den er klar til afhentning i receptionen fra kl. 08.00. Vi har også en minibutik, hvor du kan købe et lille udvalg af de mest nødvendige dagligvarer samt slik, sodavand, øl og vin.

 

Feriecenterets beliggenhed – nær strand og seværdigheder

Med stranden som nærmeste nabo, har Skagen Strand Feriecenter i Nordjylland den perfekte beliggenhed. En kort gåtur på ca. 800 meter og du finder den smukke og meget børnevenlige Hulsig Strand.

Du vil helt sikkert også opleve de charmerende gule huse, spise en dejlig frokost på en restaurant i de berømte pakhuse eller måske besøge et af de små hyggelige gallerier i Skagen. Du kommer nemmest til Skagen med tog fra Hulsig station. Stationen ligger lige udenfor vores hoveddør og turen tager små 12 minutter.

I området findes mange seværdigheder og attraktioner og flere af dem kan du enten cykle eller gå til. Med Skagen Strand Feriecenter som udgangspunkt har du nem adgang til mange attraktioner i Nordjylland.

Er du glad for sand mellem tæerne? Skagen Strand Feriecenter ligger både tæt på Grenen og på Råbjerg Mile. Vil du gerne besøge nogle af de hyggelige nordjyske byer ud over Skagen, er der en halv times kørsel til Frederikshavn og det samme til Hirtshals. Du har derfor alt, du behøver lige i nærheden.

Søger du en aktiv ferie, miniferie eller et weekendophold i Nordjylland, er det oplagt at vælge Skagen Strand Feriecenter.

Ankomst til Skagen Strand

Uanset om du kommer med bil eller tog er det meget nemt at finde hertil. Togstationen ligger få meter fra vores hoveddør og der er gratis parkering på området.

Fakta:

Kontakt:

Skagen Strand Feriecenter 
Tranevej 108, Hulsig
9990 Skagen

Telefon  +45 9848 7222

Mail: reception@skagenstrand.dk

CVR-nr: 25483901