Lejebetingelser

Lejebetingelser

 

Generelle oplysninger:

Skagen Strand A/S
CVR nr. 25483901
Tranevej 108, Hulsig, 9990 Skagen
Mail: reception@skagenstrand.dk
Tlf.: 9848 7222

Lejer

Du skal være fyldt 18 år og være myndig, for at kunne stå som ansvarlig lejer.

Forbrug

El, varme og miljøafgift er inkluderet i lejeprisen.

Ankomst og afrejse

Ankomst kan finde sted fra kl. 15.00.

Afrejse skal ske senest kl. 10.30.

Ved sen ankomst bliver der sat en kuvert i hotellets vindfang med navn, nøgler og praktiske informationer. For alle ophold gælder ankomsttidspunkt kl. 15.00 og afrejsetidspunkt senest kl. 10.30.

Husnumre

Bestilling af bestemt bolignummer er ikke muligt. Vi gør opmærksom på, at når man bestiller ophold, bestiller man en kategori/ hustype - ikke et bestemt bolignummer. Ved gruppebooking kan ikke garanteres boligplacering i umiddelbar nærhed af hinanden.

Rengøring

Slutrengøring er inkluderet i alle ophold. Boligen skal dog efterlades i ryddelig stand. Opvask, rengøring af ovn, køleskab og tømning af affald er ikke inkluderet i en slutrengøring, men skal foretages af gæsterne inden afrejse. Hvis dette ikke er gjort, forbeholder vi os retten til at fakturere for ekstra rengøring.

Vi gør opmærksom på at feriehusenes vinduer vaskes med jævne mellemrum. Pga. beliggenheden tæt ved havet kan havgus, blæst og sand hurtigt sætte sit præg på vinduerne fra time til time. Vinduer, døre og terrassemøbler kan derfor forekomme snavsede. Desuden er der mulighed for at bestille vinduesvask, således at vinduerne vaskes udvendigt på ankomstdagen - se priser under tilkøb.

Rygning

Rygning i feriehuse er ikke tilladt. Eventuelt gebyr for overtrædelse er 2.500 DKK

Hund

Hvis I har hund med, skal der betales for ekstra rengøring 325 DKK. Ved eftersendelse af regning kommer der et ekstra gebyr på 500 DKK.

Faciliteter

Samtlige faciliteter, som Skagen Strand stiller til rådighed for gæsterne, er gratis at benytte. Dog kan der kræves betaling for leje af udstyr etc.

Der kan være perioder, hvor enkelte aktiviteter er lukket på grund af vedligehold, arrangementer o.l. Ligeledes vil der udenfor sæson være udendørs faciliteter der er lukket.