Lejebetingelser

Lejebetingelser

Generelle oplysninger:

Skagen Strand A/S
CVR nr. 25483901
Tranevej 108, Hulsig, 9990 Skagen
Mail: reception@skagenstrand.dk
Tlf.: 9848 7222

Lejer

Du skal være fyldt 18 år og være myndig, for at kunne stå som ansvarlig lejer.

Forbrug

Miljøafgift er inkluderet i lejeprisen. Forbrug afregnes efter eksakt forbrug ved afrejse.

Ankomst og afrejse

Ankomst kan finde sted fra kl. 15.00.

Afrejse skal ske senest kl. 10.30.

Ved sen ankomst bliver der sat en kuvert i hotellets vindfang med navn, nøgler og praktiske informationer. For alle ophold gælder ankomsttidspunkt kl. 15.00 og afrejsetidspunkt senest kl. 10.30.

Husnumre

Bestilling af bestemt feriehus er ikke muligt. Vi gør opmærksom på, at når man bestiller ophold, bestiller man en kategori/ hustype - ikke et bestemt husnummer. Ved gruppebooking kan ikke garanteres husplacering i umiddelbar nærhed af hinanden.

Rengøring

Slutrengøring er inkluderet i alle ophold. Feriehuset skal dog efterlades i ryddelig stand. Opvask, rengøring af ovn, køleskab og tømning af affald er ikke inkluderet i en slutrengøring, men skal foretages af gæsterne inden afrejse. Hvis dette ikke er gjort, forbeholder vi os retten til at fakturere for ekstra rengøring.

Vi gør opmærksom på at feriehusenes vinduer vaskes med jævne mellemrum. Pga. beliggenheden tæt ved havet kan havgus, blæst og sand hurtigt sætte sit præg på vinduerne fra time til time. Vinduer, døre og terrassemøbler kan derfor forekomme snavsede. Desuden er der mulighed for at bestille vinduesvask, således at vinduerne vaskes udvendigt på ankomstdagen - se priser under tilkøb.

Rygning

Rygning i feriehuse er ikke tilladt. Eventuelt gebyr for overtrædelse er 2.500 DKK

Hund

Hvis I har hund med, skal der betales et ekstra gebyr. Ved eftersendelse af regning kommer der 500 DKK oveni det ekstra gebyr.

Faciliteter

Samtlige faciliteter, som Skagen Strand stiller til rådighed for gæsterne, er gratis at benytte. Dog kan der kræves betaling for leje af udstyr etc.

Der kan være perioder, hvor enkelte aktiviteter er lukket på grund af vedligehold, arrangementer o.l. Ligeledes vil der udenfor sæson være udendørs faciliteter der er lukket.