Aktiviteter

Masser af gratis faciliteter

Du kommer ikke til at kede dig på din ferie her på Skagen Strand. Uanset om du er voksen eller barn, om du er til sport, afslapning eller leg. Vi har masser af faciliteter - indendørs og udendørs, som du som gæst frit kan benytte.

Indendørs faciliteter

Vi anbefaler at du besøger vores populære og hyggelige badeland - ikke for stort og ikke for lille men lige tilpas for at være børnevenlig. Her er også sauna og dampbad - og hvorfor ikke prøve den infrarøde sauna?

Lige ved siden af Restaurant Skagen Strand har vi et hyggeligt legerum for de mindste.

I vores sportshal kan du spille badminton og bordtennis samt boldspild. I hallen finder du vores motionsrum og omklædningsrum med sauna både til dame og herre.

Udendørs faciliteter på Skagen Strand

Af udendørs faciliteter tilbyder vi 4 professionelle tennisbaner, en hyggelig minigolfbane, stangtennis, 2 petanquebaner og udendørs skak. I kan spille basketball og beachvolley, og her er masser af plads til at spille fodbold. I receptionen kan I desuden låne kongespil og kroket.

Udendørs sjov og leg for børn

Vi har flere udendørs legepladser, et legehus og et indendørs legerum. Vi har desuden et kæmpe udendørs legeskib, næsten 20 meter langt, som heder Mary og en stor og populær hoppepude. Skal det kilde lidt mere i maven kan børnene udfolde sig i junglestien, svævebanen og med mooncars.

Udendørs hygge for hele familien

I vores bålhytte, lige ved siden af hoppepude og legeplads, kan hele familien hygge med grillning af pølser, snobrød m.m. Her sidder I i læ for eventuel vind, og i godt selskab med andre feriegæster. Mon ikke børnene finder nye legekammerater i løbet af aftenen.

Inspiration til udendørs oplevelser

Lad dig inspirere til hyggelige udendørsakviteter på Skagen Strand

Se her

Kig ind i vores hyggelige badeland

Badeland, sauna og dampbad

Se her

Se mere om sport og motion

Tennisbaner, motionsrum, badminton og meget mere

Se alle her

Se mere om leg og sjov for børn

Se vores aktiviteter, der udfordrer børnenes motorik

Se alle her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på 9848 7222