Miljø

Vi tænker på miljøet

Du har valgt et Green Key/Grøn Nøgle feriecenter. Det betyder, at du automatisk er med til at passe på miljøet, da vi lever op til Green Keys stærke miljøkrav.

Vi gør det lettere for dig at passe på miljøet uden at det går ud over din oplevelse og komfort.       

   

Vi sparer på vandet – ikke på renligheden

Vand er vigtigt for os alle. Vi ønsker at gøre det let for dig at bruge mindre vand uden at det går ud over din oplevelse og komfort. Vi har vandbesparende brusere og toiletter, så både du som gæst og vi som feriecenter sparer på vandet.

Vi sparer på energien - ikke på varmen

Vi sparer ikke på varmen men på energien. Det sker ved brug af energivinduer og ved at bruge opvarmning og afkøling efter behov. Vi gør det let for dig at spare på energien og sikrer dig samtidig en behagelig temperatur og godt indeklima.

Vi sparer på energien - ikke på lyset

Vi sparer ikke på lyset men på energien. Det sker ved at bruge lavenergibelysning, sensorer og intelligent styring af lyset.

Vi gør det let for dig at spare på energien samtidig med, at vi sikrer dig en hyggelig og funktionel belysning. 

* Fra 2023 indgår forbrug ikke længere i vores pris, men skal betales efter det faktiske forbrug ved tjek ud. Dermed får du som gæst direkte indflydelse på forbrug og pris i ferieboligen. Du kan påvirke dit eget forbrug ved at

Ved at spare på energien sparer du penge - og ikke mindst miljøet!

Vi sparer på kemikalier – ikke på hygiejnen

Vi bruger miljøvenlige og miljømærkede rengøringsmidler, og udstyr og arbejdsgange, så der bruges mindre midler og vand.

Vi ønsker dig et bedre indeklima med mindre kemikalier fra rengøringsmidler samtidig med, at der er rent og pænt. 

Vi sorterer affaldet

Vi sorterer almindeligt og miljøfarligt affald, så mest muligt genanvendes og ikke gør skade på miljøet. Vi ønsker at gøre det let for dig at sortere dit affald uden at det går ud over din oplevelse og komfort. Du kan læse mere information i den SMS du modtager ved ankomst.

Vi sparer på papiret - ikke på informationen

Vi formidler information digitalt og sparer dermed papir - og du har altid den nødvendige information ved hånden. Inden ankomst får du en mail fra os med nyttig information inden dit ophold. Ved check-in modtager du en velkomst-SMS, hvor du finder yderligere informationer, som du kan have nytte af under dit ophold.

Vi informerer om miljøvenlig transport

Tog og cykel er mere miljøvenlig transport end fx biler og taxi. Vi ønsker at gøre det let for dig at benytte miljøvenlige transportmidler.

Se på hjemmesiden, din velkomst -SMS eller henvend dig i receptionen for information om offentlig transport og udlejning af cykler.

Vi har ladestandere til din El-bil

Totalt 3 ladestandere hvor 6 biler kan lade på samme tid. 

Dit bidrag til miljøet

Skagen Strand feriecenter er beliggende midt i et skønt naturområde og mange af vores aktiviteter er baseret netop på denne nærhed til naturen. Derfor er det ekstra vigtigt for os at imødegå klimaændringer og arbejde for klima- og miljøvenlig drift af feriecenteret. Dette dog uden at gå på kompromis med gæsternes komfort og ferieoplevelser. De små ting betyder også meget, og som gæst hos os kan du bidrage til at tage vare på miljøet ved at:

Vi takker på forhånd for dit velvillige bidrag til miljøet

Miljøvenlige hilsener
Skagen Strand