Badeland

Badeland på Skagen Strand

Ønsker du mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen med dine børn og nyde alenetid uden for meget ståhej? Så er vores badeland det perfekte sted. Det er særdeles børnevenligt og hyggeligt for både små og store.

Familiehygge i badeland

Det er altid hyggelig at tage hele familien en tur i badeland. De fleste børn elsker vand, og i vores badeland kan du trygt slippe børnene fri i den mørke vandrutsjebane, ”boble-grotten” eller med vandkanonerne. De allermindste plasker lystigt i den lave ende sammen med mor, far eller bedsteforældre.

De voksne kan nyde både sauna, infrarød sauna og dampbad. Her er masser af plads til at slappe af og tage en pause fra vandet, når du trænger til det. Læn dig tilbage og nyd udsigten, som de store vinduer giver mod vores smukke område. Det er ren terapi for sjælen!

Badeland Skagen Strand feriecenter

Aktiviteter i badeland

I vores ca. 500 kvm. badeland er luften altid 30 grader og vandet 28 grader. Her finder du:

Vandrutsjebane Skagen Strand feriecenter

Stille-time i badeland - kun for voksne

Hver lørdag morgen kl. 08.30 - 09.30 undtagen i skolernes ferier, er der kun adgang for voksne over 16 år. Her serveres isvand og du kan nyde badeland, dampbad, aromatisk sauna og infrarød sauna til afspændingsmusik. Benyt lejligheden til at komme helt ned i tempo i rolige omgivelser med udsigt til den nordjyske natur. Det er helt gratis naturligvis! 

Praktisk information

Badning og færdsel i badeland er på eget ansvar da vi ikke har badevagt i vores badeland. Børn under 15 år skal derfor altid ledsages af en voksen.

Blebørn

Vær opmærksom på, at blebørn skal have en badeble på, når de skal ud og boltre sig i badelandet. Du kan købe badebleer i receptionen.

Åbningstider

Badeland holder åbent 08.30 – 21.00 (til kl. 16.00 nytårsaften)

På ankomst og afrejsedag

Du må gerne benytte vores badeland efter check ud på afrejsedag. Du er også velkommen til at benytte badeland hvis du ankommer før check in kl. 15.00

Badetøj

Har du glemt badetøj? Vi har et lille udvalg af badetøj i vores minibutik.

Ikke-boende gæster

Selv om du ikke er gæst her på Skagen Strand må du gerne benytte vores badeland. Det koster 60 kr. pr. person i entré. Du kan kun benytte badeland forudsat plads - og i receptionens åbningstid, som du kan se her

Sommer og sol - kom med til stranden

Sommer og sol indbyder til udendørs aktiviteter og hvad er bedre end en tur til stranden? Via en sti gennem vores naturområde, kun 800 meter fra feriecenteret finder du Hulsig Strand. Her er masser af plads, højt til himlen og rolig tempo, og du kan nemt finde en ugeneret plads både på stranden og i klitterne.  Den lækre sandstrand er meget børnevenlig. Se mere om strande på toppen

Se ledige feriehuse

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk