Efterårsferie

Efterårsferie 2020 på Skagen Strand

Her på Skagen Strand er alt lagt til rette for en skøn efterårsferie. I bor i eget feriehus i trygge omgivelser, midt i naturens smukke efterårsfarver.

Udover alle vores skønne faciliteter, har vi i uge 42  et ekstra program med sjove aktiviteter for hele familien. Program kommer senere.

Se ledige feriehuse

Alt dette inkluderer et ophold i efterårsferien:

3 nætter i feriehus - fra 1.217 kr./nat 
4 nætter i feriehus - fra 1.160 kr./nat

Se ledige feriehuse

Gratis faciliteter

Det bliver bestemt ikke kedelig i efterårsferien. Foruden alle familieaktiviteter får I gratis adgang til alle vores faciliteter – helt gratis. Tag for eksempel en tur i badeland, prøv vandrutsjebanen, spil badminton, bordtennis eller minigolf. Lad børnene køre en tur i mooncars eller teste svævebanen. De mindste børn vil desuden elske vores kæmpe hoppepude og legepladser - specielt det store legeskib. Se alle faciliteter her

Sådan bor og spiser I på Skagen Strand

I bor i lækkert og fuldt udstyret feriehus til 5 eller 6+1 personer – alle med gratis WiFi og sydvendt privat terrasse.

Hver morgen bager vi rundstykker og brød, og når du bestiller din morgenmad senest kl. 06.00 vil det stå klar til dig i receptionen fra kl. 08.00 den samme dag.  Du kan bestille en færdig morgenmenu – eller selv sammensætte din bestilling. Se mere her

Aftensmaden kan I nyde i Restaurant Skagen Strand. Eller I kan lave maden selv i jeres eget køkken, som er fuldt udstyret. Ønsker du at slappe af, og nyde god mad i feriehuset, men ikke gider stå foran gryderne? Jamen så bestil Take Away i restauranten. Menuen ser du her

Oplevelser i området i uge 42

På Skagen Strand feriecenter har du et godt udgangspunkt for de mange gode oplevelser i vores område, som I kan vælge mellem i efterårsferien.

I Ørnereservatet i Bindslev kan I komme med på en rejse fra vikingetiden og op gennem historien med klassisk falkonerrytteri og helt frem til nutiden. I hører historier om menneskets forhold til rovfugle gennem tiderne alt mens I oplever rovfuglene under en enestående forevisning. Ørnereservatet åbner billetsalg, café og udstilling 1 time før forevisningen og lukker først en halv time efter. Forevisningen varer ca. 1 time fra kl. 15.00 og foregår udendørs i perioden 11. – 18. oktober. 

Farm Fun i Aalbæk, kun kort vej fra Skagen Strand, holder åbent alle dage i efterårsferien, fra kl.10-17. Alle dyrene er ude og nyder efteråret og der er daglige aktiviteter. Se hele programmet for efterårsferien i uge 42 her

Skal der mere fart på, anbefaler vi en tur til Faarup Sommerland, som holder åbent hver dag i efterårsferien fra kl. 10.00 – 17.00.

Hos Vendsyssel Historiske Museum Mosbjerg kan I komme med til den store traditionsrige Kartoffeldag. Her vil være mange forskellige arrangementer for både voksne og børn. 

I skal naturligvis også opleve charmerende og historiske Skagen i efterårsferien. Det er nemt at tage toget, som går fra Hulsig station, kun et par minutters gågang fra vores hoveddør. Turen ind til Skagen by tager kun ca. 10 minutter.

Her kan I gå en tur til havnen, hvor I kan se de berømte røde fiskepakhuse. Sæt jer ned og nyd efterårsferien, stemningen og en god fiskefrikadelle.

På Skagen Museum kan I komme med på en omvisning for både voksne og børn hver lørdag kl. 14.00. Omvisningen tilpasses den aktuelle gruppe.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk