i Efterårsferie nær Skagen på hotel og feriecenter Skagen Strand
Efterårsferie

Efterårsferie med familieaktiviter 

I efterårsferien kan I glemme alt om lektielæsning og hverdagens stress og jag. Det er tid til efterårsferie og tid til at være sammen med familien.

Til uge 42 vil vi planlægge masser af sjove familieaktiviteter. Vi elsker nemlig den skønne efterårsstemning. Der vil blandt andet blive lidt Halloween -“u” hyggeligt når vi i uge 42 pynter op med hekse og skeletter. Græskar hører selvfølgelig også med, så fantasien kan få frit udløb når der skal skæres græskar.

Det bliver bestemt ikke kedelig i efterårsferien. Foruden alle familieaktiviter i uge 42, har I også adgang til alle vores faciliteter – helt gratis. Tag for eksempel en tur i badeland, spil badminton eller en omgang minigolf.Og de mindste børn vil elske vores legepladser og specielt det store legeskib ”Mary”.

I bor i lækkert feriehus midt i den smukke nordjyske natur. Efterårets smukke farver bliver det første du møder når du henter din lækre morgenkurv med friskbagt brød i receptionen. I kan vælge feriehus til 5 eller 6+1 personer – alle fuldt udstyret og med gratis WiFi. Og har I hund, må den også gerne komme med. Læs mere her

Chefkokken Nicolai i Restaurant Skagen Strand er klar til at svinge kniven i efterårsferien. Ønsker du at slappe af, og nyde god mad i feriehuset, men ikke gider stå foran gryderne? Jamen så bestil Take Away i restauranten. Menuen ser du her

I skal naturligvis også opleve charmerende og historiske Skagen i efterårsferien. Det er nemt at tage toget, som går fra Hulsig station, kun et par minutters gågang fra Skagen Strand. Turen ind til Skagen by tager kun ca. 10 minutter.

De karakteristiske gulkalkede huse med rødt tegltag og hvidtet kantforskælling er noget af det, som gør Skagen speciel. Gå en tur til havnen, hvor I kan se de berømte røde fiskepakhuse. De er designet af arkitekt Thorvald Bindesbøll og bygget omkring 1905. Sæt jer ned og nyd efterårs ferien, stemningen og en god fiskefrikadelle.

Check for priser og kapacitet
Klik lige her

Feriehuse
Vælg mellem feriehuse til 5 og 7 personer.

Masser af fordele
Som gæst hos os får du mange fordele. Læs mere her

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk