Efterårsferie

Efterårsferie og familieaktiviter i Skagen uge 42

I Skagen uge 42 kan I glemme alt om lektielæsning og hverdagens stress og jag. Det er tid til efterårsferie og tid til at være sammen med familien.

Vi har planlagt masser af sjove familieaktiviteter i efterårsferien. Vi elsker nemlig efterårsstemningen i Skagen uge 42. Og måske bliver det lidt Halloween -“u” hyggeligt når vi pynter op med hekse og skeletter. Græskar hører selvfølgelig også med, så fantasien kan få frit udløb når der skal skæres græskar.

Der bliver desuden sang og musik, og yoga for både børn og voksne. Og så kommer den populære Ballonklovnen Ib på besøg. Du kan læse mere om aktiviteterne og se hele programmet for efterårsferien i uge 42 her.

Priseksempel:
3 nætter i feriehus for 5 personer DKK 980 pr. nat/hus
4 nætter i feriehus for 5 personer DKK 930 pr. nat/hus

Priserne gælder også ved ankomst 13/19 - 21/10 2018

Det bliver bestemt ikke kedelig i efterårs ferien i Skagen uge 42. Foruden alle familieaktiviter, har I også adgang til vores faciliteter – helt gratis. Tag for eksempel en tur i badeland, spil badminton eller en omgang minigolf.Og de mindste børn vil elske vores legepladser og specielt det store legeskib ”Mary”.

I bor i lækkert feriehus midt i den smukke nordjyske natur. Efterårets smukke farver bliver det første du møder når du henter din lækre morgenkurv med friskbagt brød i receptionen. I kan vælge feriehus til 5 eller 7 personer – alle fuldt udstyret og med gratis WiFi. Og har I hund, må den også gerne komme med. Læs mere her

Chefkoken Nicolai i Restaurant Skagen Strand er klar til at svinge kniven i efterårsferien og forkæle dig med lækkerier. Karin sørger for de hyggelige rammer, og det er hun god til. Ønsker du at slappe af, og nyde god mad i feriehuset, men ikke gider stå foran gryderne? Jamen så bestil Take Away i restauranten. Menuen ser du her

I skal naturligvis også opleve charmerende og historiske Skagen i efterårsferien. Det er nemt at tage toget, som går fra Hulsig station, kun et par minutters gågang fra Skagen strand. Turen ind til Skagen by tager kun ca. 10 minutter.

De karakteristiske gulkalkede huse med rødt tegltag og hvidtet kantforskælling er noget af det, som gør Skagen speciel. Gå en tur til havnen, hvor I kan se de berømte røde fiskepakhuse. De er designet af arkitekt Thorvald Bindesbøll og bygget omkring 1905. Sæt jer ned og nyd efterårs ferien, stemningen og en god fiskefrikadelle.

Check for priser og kapacitet
Klik lige her

Feriehuse
Vælg mellem feriehuse til 5 og 7 personer.

Masser af fordele
Bliv fordelskunde og få masser af fede fordele.
Læs mere om fordele

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk