Nytårsophold

Nytårsophold på Skagen Strand

Fejr nytår i komfortabelt feriehus midt i den smukkeste natur. Pak nytårshatte, knaldperler og serpentiner - og tag dine venner og familie med til toppen af Danmark. Her, under stjernehimlen kan I byde det nye år velkommen med bobler i glasset og gode nytårsønsker. 

SE LEDIGE FERIEHUSE

Nytårsaften

Det er noget helt specielt at fejre nytår i feriehus. Her kan man hygge med venner eller familie på en afslappet måde uden forventning om det perfekte værtskab. 

Og så er det dejlig nemt, hvis I har børn med. I skal ikke tænke på at pakke sammen og køre hjem når børnene er trætte eller aftenen er slut. Efter en skøn nytårsaften overnatter I blot i jeres eget feriehus. Nemt og bekvemt.

Kl. 24.00 er det tid til at ønske det nye år velkommen. Det kan I gøre med jeres eget fyrværkeri, bare I tager hensyn og er varsomme. Det vil lyse flot op på den mørke nattehimmel her, hvor der ikke er meget lys der ødelægger stemningen. Og børnene vil elske at løbe frit rundt i de trygge omgivelser, måske med en stjernekaster eller to.

Dagen efter kan I nyde friskbagt lækkert morgenbrød eller en færdig morgenmenu. Nemmere bliver det ikke.

Nytårsophold 2023

I bor i skønne feriehuse med plads til 5 eller 6+1 personer. Alle husene er fuldt udstyrede med alt I behøver for et komfortabelt nytårsophold. Feriehusene er beliggende midt i den smukke natur, i et rolig og ugeneret område.

I kan bestille ophold med sengelinned og håndklæder, så behøver I ikke tænke på at tage det med hjemmefra. Og har du hund, må den selvfølgelig gerne komme med. Det kan du læse mere om her.

På Skagen Strand ligger alt til rette for hygge og afslapning under dit nytårsophold. Her er masser af plads og højt til himlen. I får gratis adgang til alle faciliteter og kan blandt andet nyde nogle timer i vores hyggelige badeland eller hvad med et slag badminton eller bordtennis. Har I børn med, vil de elske alle vores aktiviteter kun for dem. 

Det er altid hyggeligt at spille spil - og det hører med når man er i feriehus. Har I glemt at tage spil med, kan I låne i receptionen.  

Sådan bor du på Skagen Strand

Rummelige og lyse ferieboliger

Se mere her

Masser af gratis faciliteter indendørs og udendør

Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se mere

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller 9848 7222