i Skagen Festival - Oplev Skagen festival og bo på Skagen Strand
Skagen Festival

Skagen Festival 2019

Masser af musik, god stemning og glade feststemte mennesker. Det er synonymt med Skagen Festival. Denne internationale folkemusikfestival blev første gang arrangeret 1971, så Skagen Festival har mange år på bagen. De mange koncerter finder sted i forskellige lokaler rundt om i byen, samt i telte på havnen og ved Kulturhus Kappelborg. Kom med til Danmarks dejligste festival med den hyggeligste stemning i de smukkeste omgivelser. Og så skinner solen næsten altid og øllene er kolde. Vi siger som Skagen Festival siger det: " it's good to see you!"

Skagen Festival 4. - 7. juli 2019. Husk, at booke i god tid. 

Skagen Festival - Feriebolig på Skagen Strand feriecenter

Bo komfortabelt - kun 10 minutter fra Skagen centrum
Du skal naturligvis bo godt under Skagen Festival. 
Det er jo skønt med god musik og feststemte mennesker men når man skal sove, er det dog skønt med ro. Hos os bor du i rolige omgivelser, et stykke væk fra larmen men alligevel tæt på begivenhederne. Du bor i en hyggelig og fuldt udstyret feriebolig med egen sydvendt terrasse. Her er plads til 5 eller 7 personer. Se vores lækre ferieboliger

Vi har masser af faciliteter, som er helt gratis for vores gæster. Og frister det med en tur til stranden, er der kun 800 meter til den smukke Hulsig strand.

Transport
Med tog tager det kun 10 minutter ind til Skagen centrum. Togstationen ligger lige udenfor vores hoveddør og under festivalen er der gerne ekstra togafgange - også om natten. Du kan også leje cykel her hos os. Der er kun 12 km ind til Skagen og der er cykelsti hele vejen. Det er derfor en tryg, smuk og behagelig tur. Og cyklen må du gerne tage med på toget tilbage. 

Billetter til Skagen Festival
Du skal købe dine billetter til de forskellige koncerter direkte hos Skagen Festival. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os
Ring +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk