Ferieboliger

Skønne ferieboliger tæt på Skagen

Skagen Strand Feriecenter tilbyder lyse og rummelige ferieboliger. Den hvidkalkede bygningsstil er inspireret af Skagens kendte arkitektur og står smukt i de naturskønne omgivelser.

De anlagte stisystemer gør det nemt at komme rundt til de mange faciliteter og ned til den børnevenlige sandstrand.

Kig indenfor i vores ferieboliger:

Feriebolig til 5 personer


2 etagers feriebolig
Sydvendt terrasse
1 eller 2 værelser

Se mere

Feriebolig til 6+1 person


Gulvvarme i stueetage
Sydvendt terrasse
2 værelser

Se mere

Opgraderet feriebolig til 6 personer


Feriebolig Komfort

2 værelser, sydvendt terrasse. Opvarmes med gas eller luft-luft pumpe

Se mere

Ferieboligernes omgivelser

Når I booker feriebolig hos Skagen Strand, får I både naturen og masser af gratis faciliteter lige ved døren. Oplev den mangfoldige natur på en af de mange anlagte vandreruter, eller hyg jer sammen i badelandet.

Se ledige ferieboliger 

Sådan bor du på Skagen Strand

Et feriehus i Skagen giver de bedste betingelser for nærvær og samvær i ferien. På Skagen Strand kan hele familien eller flere venner bo samlet. Feriehusene er lyse og rummelige og har plads til 5 eller 6+1 personer. Se feriehuse til 5 personer og feriehuse til 6+1 personer

Feriehusene har alt det udstyr I behøver i jeres ferie. I det fuldt udstyrede køkken har I mulighed for at lave mad, hvis I ønsker det. I kan nyde måltidet ved spisebordet i køkkenet, som ligger i åben forbindelse med stuen. Herfra har I direkte udgang til den sydvendte terrasse. Terrassen, som er møbleret, ligger afskærmet fra naboen så I ugeneret kan nyde udelivet.

Ferieboligerne er alle 72 kvm fordelt på 1 1/2 etage. Vi tilbyder feriehuse med 1 eller 2 soveværelser samt sovepladser på åben hems. Se mere om feriehus til 5 personer og feriehus til 6+1 personer

Skagen Strands mange faciliteter

Her på Skagen Strand får du ikke kun en feriebolig. Du får også gratis adgang til mange faciliteter, hvad enten i er til leg, sport, afslapning eller en kombination.

Vi byder på følgende faciliteter:

Har I børn med, vil de elske vores store legeskib og hoppepude. Er børnene lidt større har vi også spændende aktiviteter for dem.

Her er masser af plads og højt til himlen og naturen indbyder til løbe-, vandre- og cykelture. Vi kommer gerne med tips til ruter. I sæsonen kan i leje cykler, hvis ikke i har jeres egne med.

Se mere om:
Feriehus til 5 personer | Feriehus til 6+1 personer | Faciliteter | Oplevelser i området | Morgenmad | Restaurant Skagen Strand | Fordele som gæst

 

 

Nemt at komme hertil

Det er nemt at komme hertil, enten I kommer med bil eller tog. Vi tilbyder gratis parkering og opladning af elbil. Togstationen er blot hundrede meter fra vores hoveddør og det tager kun 10 minutter med tog ind til Skagen centrum. Det er dejlig nemt og så behøver I ikke tænke på parkering i Skagen. I kan også tage jeres cykler med på toget, hvis I ønsker det.

I vælger selv ankomstdag og hvor længe I vil blive.

SE LEDIGE FERIEBOLIGER

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 9848 7222 eller mail reception@skagenstrand.dk