Miniferie - book 4 nætter betal kun for 3

Tid til en Miniferie

Træk stikket ud og hold en miniferie på toppen af Danmark. Her kan du koble af i fredelige omgivelser midt i den nordjyske natur, tæt på strand, hav, hede, skov og selvfølgelig Skagen.

Feriehusene er rummelige, så du kan rolig tage familie eller venner med på en miniferie i Skagen. 

Tilbud - miniferie til minipris

Book 4 nætter og betal for kun for 3. 

Gælder for ankomst i hele 2024, med undtagelse af perioden d. 1. juli – 2. august.

Book din miniferie her

Med en miniferie får du alt dette inklusiv i prisen:

Feriehuse på Skagen Strand

De hvide Skagen-inspirerede feriehuse på Skagen Strand ligger i små rækker midt i et grønt naturområde, og gangstier fører dig hen til feriehuset, og derfra til centerbygningen og de forskellige faciliteter.

Kig ind i vores feriehuse:

Feriehus til 5 personer

Med 1 eller 2 værelser 
Fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse

Se mere her

Feriehus til 6+1 person

Med 2 værelser 
Gulvvarme og opvarmning med gas
Fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse

Se mere her

Feriehus til 6 personer

Comfort feriehus med luft-luft opvarmning
2 værelser, fuldt udstyret køkken og sydvendt terrasse

Læs mere

Forplejning

Hver morgen kan du bestille friskbagt brød og rundstykker, som står klar til dig i receptionen fra kl. 08.00. Du kan også bestille en færdig morgenmenu med pålæg og drikke, hvis du ønsker det. Vi har en minibutik i centerbygningen med et begrænset udvalg af dagligvarer samt øl, sodavand, vin og slik.

Aftensmad kan du spise i Restaurant Skagen Strand – eller du kan bestille Take Away, hvis du ikke selv ønsker at lave mad i dit feriehus.

Se ledige feriehuse

Faciliteter på Skagen Strand

Du får gratis entré til badeland, hvor der hver lørdag morgen udenfor højsæsoner er Stille-time med afspændingsmusik og adgang kun for voksne. Derudover får du gratis adgang til alle faciliteter.

Masser af gratis faciliteter

Fri adgang til over 30 aktiviteter for både børn og voksne

Se alle her

Leg for børn og seje voksne

Se vores legepladser og aktiviteter som udfordrer børnenes motorik

Se her

Oplevelser i området

Med en miniferie på Skagen Strand, kommer du væk fra hverdagens mange opgaver. Her bor du helt tæt på naturen, og uanset hvornår på året du kommer byder naturen på sig selv. Oplev alt fra højt solskin, gråvejr og blæst til de lune og vindstille dage. Her på Skagen Strand får du tid og rum til at mærke naturens ro, årstidernes skiftende farver og dufte. Her er du langt væk fra hverdagens stress, men alligevel tæt på de gode oplevelser.  

Med en miniferie på Skagen Strand er der tid til også at opleve Skagen. Du kommer nemt derhen med tog. Stationen ligger kun få hundrede meter fra vores hoveddør og turen til Skagen centrum tager 12 minutter. Her kan du lade dig betage af stemningen, de mange caféer, butikker og de røde pakhuse i havnen, hvor du finder nogle af de bedste restauranter.

Book din miniferie her

På Skagen Strand har du et rigtig godt udgangspunkt for både naturoplevelser og seværdigheder. Fra din feriebolig er der kun ca. 800 meter til den børnvenlige Hulsig Strand. Her er masser af plads enten du vil nyde solen en varm sommerdag eller en picnic i ly af klitterne. Du har desuden nem adgang til vandrestier og cykelruter og her er kun få kilometer til den berømte sandmile Råbjerg Mile og Den tilsandede Kirke. Om du er til kunst og kultur, natur eller sjov for børnene byder omrpådet på mange oplevelser. Lad dig inspirere her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på 9848 7222