Juleophold

Velkommen til Jul på Skagen Strand

Med hygge i feriehus, badeland og vinterens magi! 

Gør dig klar til en skøn juleoplevelse på Skagen Strand, hvor hygge og samvær med dine nærmeste står i centrum.

Her på vores skønne ferieområde kombineres Skagens naturskønne omgivelser med den varme atmosfære, som kun julen kan bringe.

Glæd dig til en ferie fyldt med afslapning, sjove aktiviteter og den friske havluft, der lader dig trække vejret dybt og oplade batterierne.

Se ledige feriehuse

Julehygge i feriehuset

Vores komfortable feriehuse er jeres hjem væk fra hjemmet, hvor I kan skabe jeres eget lille juleparadis. Indret stuen med duftende juledekorationer og lys. Deltag i julebagning i det veludstyrede køkken, hvor I kan skabe lækre delikatesser sammen.

Julemiddag "ud af huset"

Holder I jul i feriehuset, kan du bestille den traditionsrige juleaften menu "ud af huset" . Så er der mere tid til hygge med dine.

Du kan vælge mellem 2 menuer. Se mere her

Efter en dag fuld af sjov og samvær går I til ro og nyder en god nats søvn i de rolige omgivelser. Næste morgen vågner I udhvilede og klare for en ny fantastisk vinterdag.

Ferieboliger på Skagen Strand

Sådan bor du under dit juleophold

Se mere her

Masser af gratis faciliteter indendørs og udendør

Fri adgang til aktiviteter for hele familien

Se mere

Badelandets forkælelse

Glem alt om kulde og mørke, når I træder ind i vores opvarmede badeland. Her kan I plaske og slappe af i vandets lune omgivelser. Lad jer opsluge af den boblende grotte, den spændende vandrutsjebane og afslappende dampbad og sauna.

Det er den perfekte måde at lade både krop og sind slappe af, mens I glemmer alt om hverdagens stress og jag.

Vinterens magi og charmerende julemarked

Skagen om vinteren er som taget ud af et eventyr. Oplev naturens egne julelys, når solen reflekteres i det glitrende vand - og er her sne, vil den hvide kulisse skabe en særlig stemning.

Området indbyder til skønne, lange gåture langs stranden. I kan faktisk gå helt ind til Skagen og nyde en hyggelig stund på en af caféerne i byen. Lad jer fortrylle af Skagens berømte kunstnervibe og besøg lokale gallerier, hvor I kan finde unikke julegaver til dem, I holder af.

Beøg også julemarkedet i Aalbæk, som holder åbent weekender fra den 10. november til den 10. december. Se mere om julemarkedet her

Ingen forventninger, kun hygge

Julen på Skagen Strand handler om at bryde med traditionelle forventninger og finde tilbage til essensen af samvær og nærvær. Her er ingen stress eller jag – kun muligheden for at skabe minder sammen med jeres kære. Hver dag er en gave, og I bestemmer selv, hvordan I vil nyde den.

Giv dig selv den bedste gave i år - en stressfri juleferie. Bestil julemiddagen som Take Away, og lad restauranten tage sig af det praktiske, mens du nyder alt, hvad vores smukke feriedestination har at byde på. 

Se ledige feriehuse

Aktiviteter og frisk luft

Uanset om I er til afslapning eller aktiv ferie, så har Skagen Strand noget for enhver smag.

I kan benytte vores motionsrum, spille badminton, minigolf, slappe af i badeland og de mindste kan udfolde sig på hoppepude, legepladser, svævebane mm. Den friske luft og den smukke natur vil give jer masser energi.

Jul på Skagen Strand

Tænk at vågne juleaften og starte dagen med en frisk gåtur langs det brusende hav og få gode røde kinder, efterfulgt af en tur i badeland. 

Så genstår kun de sidste små forberedelser til julemiddagen. 

Nu er der dømt ren julehygge i de mørke vintertimer sammen med dine kære, og traditionen tro kan I spadsere op til Hulsig torv kl. 21.00, hvor I sammen med Hulsigboerne kan danse om det store juletræ og synge et par julesange. Det er en helt særlig oplevelse.

Book jeres drømmejul på Skagen Strand

Gør julen ubevidst mindeværdig ved at tilbringe den på Skagen Strand. Vores komfortable feriehuse, badeland, den skønne vinterstemning og de mange aktiviteter venter på jer.

Drømmer du om at fejre nytår i feriehus med venner eller familie? Se vores nytårsophold

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på 98487222