Juleophold

Juleophold på Skagen Strand 

Trænger du til at komme lidt væk fra julens hektiske forberedelser? Hos os får du en skøn feriebolig i smukt vinterlandskab med gratis adgang til faciliteter for hele familien, fred og ro og gode oplevelser!

Hvorfor ikke holde jul med familien i feriehus? I kommer garanteret helt ned i gear - samtidig med, at I holder jul i dejlige Danmark.

Se ledige feriehuse

Bo i eget feriehus på Skagen Strand

Book et komfortabelt feriehus, pak bilen og tag afsted. Her på Skagen Strand feriecenter kan I nemlig nyde skønne dage i rummelig feriebolig beliggende i rolige omgivelser, tæt på oplevelser, der hører julen til. Ud over et dejligt feriehus får I også gratis adgang til alle faciliteter som f.eks. vores hyggelige indendørs badeland.

Ferieboliger på Skagen Strand

Sådan bor du under dit juleophold

Se mere her

Masser af gratis faciliteter indendørs og udendør

Fri adgang til aktiviteter for hele familien

Se mere

Nyd et ophold før juledagene

Drømmer du om at komme i god gammeldags julestemning er du allerede godt på vej. Her på Skagen Strand har du de bedste betingelser for netop det. I weekenderne inden jul kan du booke et weekendophold inklusive lækker morgenbuffét og aftensmad i Skagen Strand Café & Restaurant. 

SE WEEKENDOPHOLD HER

Julemarked i Aalbæk - Lysets landsby

Hver weekend fra midt november er der julemarked i Aalbæk - kun 8 km fra Skagen Strand feriecenter. Det er kun en station med toget, der stopper lige udenfor vores hoveddør. 

På julemarkedet vil der være musik og underholdning og selvfølgelig mulighed for at købe specialiteter i de mange hyggelige boder. Se mere her 

Jul på Skagen Strand

Med besøg af julemanden og dans om juletræet

Det er noget helt særlig at holde jul her hos os. Tænk at vågne juleaften og starte dagen med en frisk gåtur langs det brusende hav og få gode røde kinder, efterfulgt af en tur i badeland. Så er I klare til dagens oplevelser.

I år er vi så heldige, at selveste julemanden kommer på besøg i vores Café juleaften fra kl. 14.00 til 15.00 for at hilse på alle de søde børn. Der bliver julehygge med varm gløgg, saftevand  og æbleskiver. 

Så genstår kun de sidste små forberedelser til julemiddagen. Og julemiddagen kan du bestille som Take Away så du har mere tid til hygge med dine kære. Se Julemiddag ud af huset 

Nu er der dømt ren julehygge i de mørke vintertimer sammen med dine kære, og traditionen tro kan I spadsere op til Hulsig torv kl. 21.00, hvor I sammen med Hulsigboerne kan danse om det store juletræ og synge et par julesange. Det er en helt særlig oplevelse.

Drømmer du om at fejre nytår i feriehus med venner eller familie? Se vores nytårsophold

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på 98487222