Juleophold

Juleophold på Skagen Strand 

Trænger du til at komme lidt væk fra julens hektiske forberedelser? Hos os får du en skøn feriebolig i smukt vinterlandskab med gratis adgang til faciliteter for hele familien, fred og ro og gode oplevelser!

Hvorfor ikke holde jul med familien i feriehus? I kommer garanteret helt ned i gear - samtidig med, at I holder jul i dejlige Danmark.

Se ledige feriehuse

Bo i eget feriehus på Skagen Strand

Book et komfortabelt feriehus, pak bilen og tag afsted. Her på Skagen Strand feriecenter kan I nemlig nyde skønne dage i rummelig feriebolig beliggende i rolige omgivelser, tæt på oplevelser, der hører julen til. Ud over et dejligt feriehus får I også gratis adgang til alle faciliteter som f.eks. vores hyggelige indendørs badeland.

Ferieboliger på Skagen Strand


Sådan bor du under dit juleophold

Se mere her

Masser af gratis faciliteter indendørs og udendør


Fri adgang til aktiviteter for hele familien

Se mere

Nyd et ophold før juledagene

Drømmer du om at komme i god gammeldags julestemning er du allerede godt på vej. Her på Skagen Strand har du de bedste betingelser for netop det. 

Julemarked i Aalbæk - Lysets landsby

Hver weekend fra midt november er der julemarked i Aalbæk - kun 8 km fra Skagen Strand feriecenter. Det er kun en station med toget, der stopper lige udenfor vores hoveddør. 

På julemarkedet kan du møde julemanden og de tre vise mænd. Der vil være musik og underholdning og selvfølgelig mulighed for at købe specialiteter i de mange hyggelige boder. 

Juleshopping

I forbindelse med julemarkedet holder butikkerne i Aalbæk åbent i weekenderne. Du kan også tage turen ind til Skagen, hvor der er rigelig med mulighed for at finde hyggelige julegaver til hele familien. Måske noget fra de mange lokale kunstnere eller glaspustere.

Skal du rigtig juleshoppe kan vi anbefale en tur til Frederikshavn. Det tager kun 25 minutter med tog og i Frederikshavn kan I nyde den julepyntede gågade med mange forretninger og hyggelige caféer.

Vil du shoppe indendørs, anbefaler vi en tur til Metropol i Hjørring. Kombinere gerne med et besøg på Børglum Kloster, hvor der også er julestemning fra midt november. Se åbningstider

Oplev julen på Skagen Strand

Tænk at vågne juleaften og starte dagen med en frisk gåtur langs det brusende hav og få gode røde kinder, efterfulgt af en tur i badeland. Så er du klar til de sidste små forberedelser til julemiddagen. 

Det er dømt ren julehygge i de mørke vintertimer sammen med dine nærmeste, og traditionen tro kan I spadsere op til Hulsig torv kl. 21.00, hvor I sammen med Hulsigboerne kan danse om det store juletræ og synge et par julesange. 

Drømmer du om at fejre nytår i feriehus med venner eller familie? Se vores nytårsophold

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på 98487222