Juleophold

Juleophold på Skagen Strand 

Trænger du til at komme lidt væk fra julens hektiske forberedelser? Hos os får du en skøn feriebolig i smukt vinterlandskab med gratis adgang til faciliteter for hele familien, fred og ro og gode oplevelser!

Hvorfor ikke holde jul med familien i feriehus? I kommer garanteret helt ned i gear - samtidig med, at I holder jul i dejlige Danmark.

Vi har sat prisen ned så du kan tage familien med på et skønt juleophold - enten det er før jul eller et juleaften ophold.

Du får 20% rabat på vores allerede lave priser. Gælder for ophold i 2 nætter eller flere i perioden 19. oktober til den 22. december 2020 når du booker online med rabatkode 2NATT 

Priseksempel:
For et 5 personers hus i 2 nætter betaler du kun 720 kr. pr. hus/nat
For et 5 personers hus i 3 nætter betaler du kun 640 kr. pr. hus/nat

Prisen gælder både i hverdage og weekender. Derudover kan du tilkøbe sen check ud på afrejsedag. For kun 125 kr. kan du blive helt til midnat. Se mere når du booker online.

I perioden 22. december 2020 til 1. januar 2021 kan du booke et feriehus til:
Fra kun 967 kr. pr. nat ved 3 overnatninger

Gratis afbestilling

Din tryghed er vigtig for os. Derfor får du mulighed for gratis afbestilling helt op til 48 timer før ankomst. Uanset årsag! Det gælder for leje af feriehus i resten af 2020 og hele 2021.

Se ledige feriehuse

Bo i eget feriehus på Skagen Strand

Book et komfortabelt feriehus, pak bilen og tag afsted. Her på Skagen Strand feriecenter kan I nemlig nyde skønne dage i rummelig feriebolig beliggende i rolige omgivelser, tæt på oplevelser, der hører julen til. Ud over et dejligt feriehus får I også gratis adgang til alle faciliteter som f.eks. vores hyggelige indendørs badeland.

Ferieboliger på Skagen Strand


Sådan bor du under dit juleophold

Se mere her

Masser af gratis faciliteter indendørs og udendør


Fri adgang til aktiviteter for hele familien

Se mere

Nyd et ophold før juledagene

Drømmer du om at komme i god gammeldags julestemning er du allerede godt på vej. Her på Skagen Strand har du de bedste betingelser for netop det. 

Juleshopping

I Skagen kan du finde hyggelige julegaver til hele familien. Måske noget fra de mange lokale kunstnere eller glaspustere.

Skal du rigtig juleshoppe kan vi anbefale en tur til Frederikshavn. Det tager kun 25 minutter med tog og i Frederikshavn kan I nyde den julepyntede gågade med mange forretninger og hyggelige caféer.

Vil du shoppe indendørs, anbefaler vi en tur til Metropol i Hjørring. Kombinere gerne med et besøg på Børglum Kloster, hvor der også er julestemning fra midt november. Se åbningstider

Oplev juledagene på Skagen Strand

Tænk at vågne juleaftensdag den 24. december og starte dagen med en frisk gåtur langs det brusende hav og få gode røde kinder, efterfulgt af en tur i badeland.

Mød julemanden på Skagen Strand

Kl. 10.00  kan I møde selveste julemanden, når han besøger Skagen Strand for at hilse på alle de søde børn og voksne. Sammen med Julemanden kan I danse om juletræet og bagefter deler han godte poser ud til alle børnene. Der bliver også mulighed for at tage billeder af børnene og julemanden.

Nu er du klar til de sidste små forberedelser til julemiddagen. Julemiddagen og andre lækkerier kan du bestille ”ud af huset” så ingen behøver at stå ved gryderne. Dermed er der mere tid til afslapning og for eksempel Disney-show med familien.

Juledag kan I nyde friskbagte rundstykker og brød til jeres morgenmad. Det kan ikke blive andet end et skønt juleaften ophold i jeres helt eget feriehus.

Julemiddag "ud af huset"


Bestil julens lækkerier og slip for at stå over gryderne juleaften.

Se mere her

Morgenmad 


Friskbagt brød hver dag i din juleferie

Se mere her

 

Dans om juletræet

Juleaften er der dømt ren julehygge i de mørke vintertimer sammen med dine nærmeste. Traditionen tro kan I også julen 2020 spadsere op til Hulsig torv kl. 21.00, hvor I sammen med Hulsigboerne kan danse om det store juletræ og synge et par julesange. Her er masser af plads og nemt at holde afstand samtidig som I nyder det udendørs fællesskab og den gode julestemning.

Drømmer du om at fejre nytår i feriehus med venner eller familie? Se vores nytårsophold

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på reception@skagenstrand.dk eller på 98487222